Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süresi dolmuş raporların uzatılma süresi halen geçerli mi?

aslibilgin

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
18 yasindayim sokağa çıkma yasağım var malum rapor süresi bitti ikinci emre kadar uzatıldı dediler. ama hala gecerli mi? maaşımda devam ediyo hala ama merak ettim hastaneye gidemiyorum yasakta

@Kalem abla sen uzatıldı demiştin hala devam ediyo mu uzatma tarihi?

bilgi kesin mi nerden öğrendiniz acaba? riske atmak istemiyorum belgemi osymye yollayacagim

sürelerin uzatılma durumu halen devam ediyor mu acaba? sınsv icin osymye süresi gecmis yollamak zorunda kalacağım mecbur @E.HİLAL

2022 maaşı alıyorum raporumu pandemiden yenilettiremedim uzatma süresi hala gecerli mi acaba?

Teşekkür ederim hocam. Peki Kurumlar süresi bitmiş raporu kabul etmek zorunda mı?

cihansu31
bu durum zaten devletin belirlediği uygungördüğü bir durum.biz kaynaklı bir durum değil.mecburen etmek zorundalar.ne maaş nede eğitim(özel okul) v.s.rapor kaynaklı durumlar etkilenmiyor.

kutup yıldızı
bana bir mesaj gelmedi de bu ay ösym'ye engelli olarak girmek için süresi geçmiş belge yollayacağım mecbur.. sınavda haziranda olucak bir sıkıntı olmak umarım

aslibilgin
sıkıntı olacağını sanmıyorum.sonuçda rapor alınmıyor ve 2.ci Emre kadarda alınamayacak gibi görünüyor.rapor alamayacağınıza göre rapor süreleride uzatıldıgından sorun olacagını sanmıyorum.ama yinede emin olmak için bulundugunuz ilin ösym bürosunun tel.bulup arayıp sorun.kafanız rahat etsin.

Üst Alt