Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süresiz Rapor olmasına rağmen yeni rapor çıkarmak sorun yaratır mı?

justvatu

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Slm ekpssle yerlestim evraklati teslim ettim raporum suresiz % 40 alirken sadece sekerden almistim diger hastaliklarim dahil degildi 2014 ocak ayında aldim simdi ben raporumu yeniden cikarmak istiyorum bununla ilgili bir kaç sorum olacak.
1.) Süresiz oldugu icin yenisini nasil cikartmam gerekiyor farkli bir durum söz konusu mu yoksa ilki gibi ayni mi?*
2.) Bayramdan sonra buyuk ihtimalle is başı yapacağım ise basladiktan kisa bir süre sonra yada bu hafta cikartirsam bir sorun teşkil edermi yeni raporuda kuruma vermem gerekir mi?
3.) Ise gidislerde sıkıntı cekmemek için araba almayı düşünüyorum çıkaracagim rapor olurmu yoksa ekstra bir rapor yada ek yazı vs Yazmalı mı?*
Sorularımı cevaplayanlara çok teşekkürler.

Son düzenleme:
süresi dolmadığından il sağlığa gidip başka rahatsızlıklarım var raporuma ekletmek istiyorum dersin ordan sevkle gidersin evet yeni raporunuda verebilirsin kuruma sorun olacağını sanmam araç içinmi rapor çıkaracaksin eğer ötv den muaf olmak için çıkaracaksan bu rahatsızlığından ve bu orandan dolayı muaf olamassın ortopedik engelli ve h sınıfı ehliyet alabilir diye rapor alırsan muaf olursun diğer şekilde % 90 dan aşağı engelli raporuyla ötv den muaf olamassın sen bu şartlarda normal araç alırsın raporla falan işin olmaz tabi ortopedik bir engelin yoksa

Ilgin icin tskler ek hastaliklari eklettirdigimde balthazard formülü ile hesaplandiginda % 90 geçiyor doktorlarla birebir görüştüm sadece daha önce benzeri durumda olan varsa bilgisini almak için açtım maksat bilerek yapmak daha faydali olur cevabin için tekrar tsk ederim.

Üst Alt