Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süresiz rapor oranımı maliye düşürdü. Ne yapabilirim?

bztpms

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kas iskelet sistemi %19 fizik %28 verdi.hastane %40 surekli olarak maliyeye gitti. Maliye % 19 dusurdu. İtiraz ettim bimer üzerinden gelen cevap soyle aynı hastalıktan farklı bolumlerden alınan oran mukerrer olarak gorulmuş. Oysa benim ampute parmaklarıma verilen oran yuzde 19 calısmaya yani hareket kısıtlıgı olan parmaklarda fizik yuzde 28 verdi. Ankara sadece ampute olan oranı kabul etmiş. Ne yapmamı tavsiye edersiniz arkadaşlar

@bztpms

Bimer'den itiraz olmaz. itiraz yolu defterdarlıktan (yazılı idari başvurudan) geçer.

Ama her ne olursa olsun parmaklardaki kısıtlılık için çatışan oran verilmez. Sizin durumunuz tam böylemi bilemiyorum tabii.

hastanenin verdigi raporu ankara onaylarsa vergi dairesinin raporun oranını düşürmeye yetkisi yoktur diyelim düşürdü 30 iş günü içinde dava acarsanın %100 kazanıyorsun

OturanBoğa
Baş parmak tırnak bitiminden yok. Yuzuk ve serce parmak dipten yok. İşaret ve orta parmak dipten koptu. Dikildi şu an işaret ve orta parmakta butun eklem yerlerinde hareket kısıtlıgı var. Kas iskelet yuzde 19 fizik tedavi yuzde 28 verdi. Hastane yuzde 40 surekli olarak rapor verdi. Vergi dairesi sevkiyle gitmiştim hastaneye. Yuzde 19 dusuruldu vergi indiriminde. Not olarak iş kazası olay. Bimer yazdım gelen cevap soyle: aynı hastalıktan farklı bolumlerden alınan oran mukerrer olarak gorulmuş.

Üst Alt