Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süresiz raporum %42. Sonraki raporlarım düşük olursa haklarımı kaybeder miyim?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar %42 raporum süresiz .vergi indirimimde süresiz aldım yani istediğim zaman emekli olabiliyorum .
buraya kadar sıkıntı yok . şimdi benim merak ettiğim bundan sonra başka amaç için misal:ehliyet için veya silah ruhsatı almak için tekrar rapor istenirmi bilmiyorum , istenirse alacağım rapor %42 değilde 30 yada 39 gibi düşük olursa ne olabilir.forumda görüyorum hep yükselenler sonradan düşmüş .

güzel bı konuya deyınmıssın ama bıldıgım kadar ıle aldıgın rapor vergı ındırımı ıle sureklı olarak onaylanmıs yenı alcagın rapor sadece o ıstedıgın atıyorum otv ındırmı ıcın o haklardan yararlanman ıcın gereklı dusuk cıkarsa otv den yararlanamazzsın eskı raporun yıne gecerlı olur

ama su var aldımız raporlar bı sekılde sısteme kayıt lı oluyor bız eskı raporu gosterdıgımızde ıllakı bıze yenı rapor almıssın onu goster dıyebılyıorlar onu bende tam anlamadım yanlıs bılgıde vermek ıstemem

Bu konu hakkında görüş bildiren olursa bizlere yardımcı olunur .

Ehliyet ve silah raporu farklı bir rapor türüdür onun için var olan raporu etkilemez

mühendisbey

rapor oranlarının düştüğü doğru.dediğiniz gibi 30 ya da 39 a düşerse çok şey olur.çünkü %40 dan aşağısını devlet engel olarak kabul etmıyo.enazından engellı maaşları için.

Sisteme son aldığın rapor işlenir önceki raporun hükmünü yitirir hiç değiştirmeyin haklarınız geri almak içim mahkemede uğraşırsınız şuan aldığınız kırkiki ye anca yüzde on veriyorlar

Cangun

Ben % 40 raporu gonderdım 2017 de aldım ekım ayında ınsallah dusurmezler :S

Ağustosta emekli olacağım inşallah . diyelim emekliyim süresiz vergi indirimim var . bu yazılanlardan anladığım kadarı emeklide olsan sonraki günlerde silah vb . durum için rapor aldığımda oran düşerse emeklilik sakata gidebilir. değilmi

evt birdaha rapor çıkarmayın oran düşerse sigorta kontrol muayenesi istiyormuş emeklilik tehlikeye düşüyormuş aynı durumda bende de vardı sayın yönetci Bülent beyin tavsiyesi doğrultusunda ben rapor çıkarmaktan vazgeçtim

Hic bişey anlamadım ben yolladım ankara ya raporu 40 oranla bakalım sonuc ne olcak

Üst Alt