Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süresiz raporuma rağmen vergi dairesi 1 yıllık vergi indirimi verdi!?

tfarslan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
11/2019 tarihinde devlet hastanesinden "Sürekli" engelli raporu aldım. Vergi indirimi için GİB e gönderildi raporum.
GİB 10 ay sonra döndü. Vergi indiriminden yararlanabileceğimi ancak

"""Ancak, adı geçenin gelecekte engellilik derecesinde değişiklik olabileceği dikkate alınarak başvuru tarihinden (15/11/2019) itibaren bir yıl sonra yeniden hastaneye sevki icap etmektedir. """

açıklamasıyla döndüler.

Bu durumda ne yapmam gerekir. Fikri veya önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

İyi günler.

psikiyatri varmıydı varsa süreli verilebiliyor

Merhaba,

Bende İzmirde de Yeni vergi indirimi için başvuru yaptım

Sonuç ne zaman gelir?

ayrıca raporum %40 psikiyatri olmak üzere toplam %63 süresiz gelen sonuç psikiyatriden dolayı olumsuz veya 1 yıllık vergi indirimi şeklinde gelebilirmi

Benimde sürekli raporuma 2 yıllık vergi indirimi geldi, 2 yılın sonunda tekrar heyete girdim rapor gene sürekli şimdi tekrar vergi indiriminin sonucunu bekliyorum. Sürekli olan rapora sürekli vergi indirimi gelecek diye birşey yok😉

Ben Ankara'da çalışıyorum, bana 4-5 yıl önce sürekli psikotik bozukluk raporuma sürekli vergi indirimi verdiler.

Bu raporlar gelmez covit vs bahane edip akciğer kanseri hastasıyım %80 raporum varken 10 ay bekle komik .Dİjital çağda neye mazeret üretiyorlar eevraklar ortada

Üst Alt