Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süresiz raporumu süreliye çevirdiler! Ne yapmalıyım?

Aktif hasta

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar

benim karpal tünel sendromu ve sizoaktif hastalığımdan dolayı %55 süresiz raporum vardı engelli kadrosunda çalıştığım iş yerimden raporumu ankara ya vergi indirimi almak için yolladık 3 ay sonra cevap geldi raporum yine %55 fakat süreli olmuş çok canım sıkıldı tekrar süresize çevirmek için ne yapmam lazım. Simdi den teşekkürler :(

senın raporun katı sadece vergı ındırımden 1 sene faydalancan sonra tekrar gonderecen gene 1 yıl verecek sonra gene gonderecen adam olan suresız yapar gonderır...

yani raporum yine süresiz mi.... anladığım kadarıyla vergi indirimi 1 yıllık.... doğru mu:)

ben ortopedik engelliyim bacağımın düzelme şansı yok benimde sürekli raporumu 2 yıllık yaptılar

selam sizin raporunuzu ankara mı süreliye cevirdi

mandreyam selam lütfen cevaplarmısın

aktıf hasta dogru anlamışsın vergı ındırımın 1 yıllık sadece dıger raporun omur boyu gecerlı

black senın raporun hangı bolumden sadece ortapedımı oranı ne

inşallaaaaah dediğiniz gibidir...teşekkür ederim..

rahat ol sorun cıkmaz dedıgım gıbı sende pısıkyatrı sorunu var dımı

Psikiyatri yüde kac vedi hangi ilacları kullanıyorsun bende rapora girecem ondan soruyorum

Üst Alt