Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süresiz vergi indirim raporum var. İleride kontrole çağrılır mıyım?

devrimci

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sayin oturan boga benim skk 2003 4a ozel sektör rapor tarihi 2018 Seker tansiyin kolestrol noropati ve duz tabanim yuzde 48 Vergi indirimim Hayati boyunca ibaresi var surekli ben yeni rapor cikartmama gerek varmi lutfen cevaplarsaniz mennun olurum saygilar

Benimde sürekli vergi indirimi indirimim var 2015 yılında raporumu almıştım ve o yıl vergi indirimi için başvurmuştum sağa kulakta işteme kaybı ve palio sekelinden toplamda yüzde 47di aldım 2025 yılında pirimim dolacak emeklilik başvurusu yapacam korkuyoruzki sgk tekrardan inceleme yapabilirmi zaten aynı rasızlığım devam ediyor oturan boğa bey bu konuda ileride bir sıkıntı yaşarmıyım

Arkadaşlar neden sgk bizlere sorun çıkartıyor hastane raporu vermiş maliye onaylamış vergi indirimini usülsüzce rapor alınmışsa baştan inceleme yapılması lazım kurunun yanında yaş neden yansın bir çok insan mağdur oluyor bu konularda ben 2015 ylında rapor aldım ve vergi indirimide aldım emekli olduğum zaman 2025 yılında sgk diyebilecek hakkı olmamalı kontrol muaynesine çağırmasına zaten engellilerin hakları kısıtlı özel sektor engeli çalıştırıyor devlet zoruyla onuda yapamıyacağı işler veriliyor ve devlet denetim yapmıyor engeli insanı devlet zoruyla işe yerleştirdimde ne işte çalıştırıldığı beni ilgilendirmiyor dememeli devlete bağlı kurumlar denetimi devlet yapmalı ila engelinin şikayetiyle formalite icabı denetimi değil kusura bakmayın ama gerçekten artık insanca yaşamak çalışmak mutlu olmak istiyoruz kendi bedenimizin üzürinde hayata sımsıkı kalmak istiyoruz

Üst Alt