Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süresiz vergi indirimi ile emekli olana sgk süre koyar mı?

xuga

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 9 aylık uğraşlar sonunda emekli oldum.sgk dan yazı geldi nihayet.ama bazı arkadaşlar diyor ki sgk ya dilekçe ver.kontrol istiyormusunuz diye.ben bu sitede okuduklarımı uygulayıp hiç bir dilekçe vermedim.süresiz vergi indirimi ile emekli olan kişiden kontrol istenmez diyerek.bu arada başta Bülent bey olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum verdikleri bilgiler için.SAYGILAR

Hayirli olsun allah güle güle yemek nasip etsin benimde sürekli vergi indirimim var ama ocime kusku düş muyor degil sgk kontrol istermi diye

süresiz vergi indirimi ile emekli olanlardan bir daha kontrol genelde istemez ama su var ki sgk her zaman kontrol isteme hakkı vardır ancak dediğim %1 bir ihtimal

hayırlı olsun arkadaşım,gözün aydın,sence mahsuru yoksa vergi indirimi dahil aldıgın ücreti bilgi amaçlı açıklarmısın,

yazmıştım.%48 raporum süresiz ankaradan onaylandı.bağlanan maaş 700 tl.3795 gün prim asgari ücretten yattı.şişiksami arkaşın dediği gibi kontrol istendiğini nasıl öğreneceğiz.bir arkadaşım hiç karıştırma dedi vergi indirimi süresiz olandan kontrol istenmiyor dedi

hayirli olsun kardesim cok sevindim emekliligin surekli demi sgk kontrol koymadi insallah oyledir

merak ediyorum. emekli olunca ne kadar maaş veriyorlar? 3 aylık mı, aylık mı?

Tarafınıza gelen emeklilik belgesinde kontrol yazmıyor ise kontrol istenmez. Ayrıca kuruma kontrol var mı? diye bir dilekçe vermenize gerek yok

gelen evrakta kontrol tarihi kısmı boş.hiç bir şey yazmıyor.

o zaman sorun yok sgk ya sormanıza'da gerek yok hayırlısı olsun acaba ne kadar zaman aldı emeklilik işlemleriniz?

heyete 14 ağustos 2014 te girdim.22 eylül de ankaraya gitti.11 kasımda defterdarlığa geldi.iş yerine gelmedi.vergi dairesinden elden aldım.22 aralık başvuru yaptım sgk ya.25 şubatta ocak ve şubat maaşı alacağım

kontrol bölümünde hiç bir şey yazmıyor boş.

Hiç bir şey yazmıyor ise kontrol yoktur. Emekliliğiniz hayırlı olsun...

mehmet-41

aylık bağlama kararı yzısı geldi sgk dan.kontrol tarihi boş.artık bundan sonra istenmez demektir ben öğle anladım yani olay bitmiştir dimi

Emekliliğiniz sürekli, eşeğin aklına karpuz kabuğun düşürmenin alemi yok oturun oturduğunuz yerde :)

Üst Alt