Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürücü adayı engellilere Özel tertibatlı araçla direksiyon eğitimi verilir

leomemo

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ,

Ben İstanbul Avrupa Yakasında yaşıyorum, ehliyet almak isteyen arkadaşlar , sürücü kurslarında özel tertibatlı araç bulup, direksiyon eğitimi almakta zorlanıyor.
İstanbul Avrupa yakasında yaşayıp direksiyon eğitimi almak isteyen arkadaşlara elden tertibatlı aracımla eğitim verebilirim..

Saygılarımla

Tel:05386745233
Mehmet DEMİRTAŞ

leomemo

Çok güzel düşünmüşsün kardeşim. İhtiyacı olan arkadaşlar için bir fırsat

teşekkür ederim abi. maalesef sürücü kurslarında engelli aparatlı araç bulmak çok zor..

[FONT=sans-serif]Merhaba Arkadaşlar.[/FONT]

[FONT=sans-serif]Engelli ehliyet almak isteyen arkadaşlar, [/FONT][FONT=sans-serif]İstanbul Avrupa yakasında yaşayıp özel direksiyon eğitimi almak isteyen arkadaşlara [/FONT]"sağ elden gaz ve fren” tertibatlı aracımla eğitim verebilirim.

Bilginize…

Tel: 0532 522 49 83
Mustafa PARLAK

İstanbul Avrupa yakasında yaşayıp direksiyon eğitimi almak isteyen arkadaşlara elden tertibatlı aracımla eğitim verebilirim

[FONT=sans-serif]Merhabalar uzun zaman oldu ancak yine de bir sorayım, Avrupa Yakasında bir bayan için elden tertibatlı özel direksiyon eğitimi veriyor musunuz. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.[/FONT]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt