Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürücü belgemde ibare değişikliği yapmak istiyorum. Nasıl değiştirtebilirim?

arif_87

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Herkese selamlar. 01/2011 tarihinde İzmir Alsancak devlet hastanesine sürücü belgesi almak için başvuruda bulundum. Raporumda "H sınıfı ehliyet alabilir, direksiyondan topuzlu otomatik vitesli otomobil kullanır" şeklinde yazıyordu. Kurs derken sınavlar derken şuan sürücü belgem elimde, üzerinde "Direksiyondan topuzlu otomatik vitesli otomobil kullanır" ibaresi var. Sorunum sağ kolumda hareket kısıtlılığı var(Doğum sırasında yapılan yanlış müdahale sonucunda).

Direksiyon sınavına raporumda belirtilen ibarelere göre araçla girmedim normal düz vites araç ile sınavı geçtim sorunsuz olarak. Benim istediğim direksiyondan topuzlu kısmını ibareden kaldırtmak ve sadece otomatik vitesli araç kullanır olarak işletmek. Çünkü topuza hiç ihtiyaç duymuyorum sağ kolumla direksiyonu tutuyorum tam tur olmasa da çeviriyorum. Bunun için tekrar rapor mu almam gerekir. Aynı hastaneye gidersem istemediğim yeni bir karar çıkabilir mi?

Derdimi anlatsam anlamlı karşılanır mı? elimdeki sürücü belgemi iptal etmeleri gibi bir şey söz konusu olurmu...

Yeni bir rapor almanız gerek. O ibareyi çıkartmazlar. Yeni ve istediğiniz ibare bulunan rapor alıp emniyete götürmeniz ve sürücü belgenize işletmeniz gerek.

Üst Alt