Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürücü belgeme işlenen kodlarla nasıl bir araç kullanabileceğim?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bende ehliyetimi yeni değiştirdim. B sınıfı ehliyet verdiler elle kontrol gaz fren manuel vites aracım var. yeni ehliyette 78 - 102 - 47 - 20.06 - 25.04 - 32.01 kodlar var

vites konusunda internettn baktığımda sadece otomatik araç kullanabilir yazıyor. çevirmede vs. sıkıntı olurmu

koseharun27

78. Sadece otomatik vitesli araç kullanabilir
102. Ambulans, ticari araç veya resmi araç kullanamaz
47. İki tekerlekli araç kullanamaz
20.06 Elle çalıştırılan fren
25.04 Manuel hız pedalı
32.01 Tek elle idare edilen kombine fren ve hızlanma sistemi

Bu kodlarla sadece otomatik vitesli araç kullanabilirsin. 78 numaralı kısıtlama kodu bunu dayatıyor

bu durum için ne yapabilirim acaba dönüşü varmıdır. benim manuel vites aracım var.

OturanBoğa

[FONT=sans-serif]merhaba tüm işlemleri baştan yaptım evrakları emniyet müd. sundum. emniyet müd. bu defa 139TL harç yatırmam gerektiğini söyledi. Emniyet 1 defalığına 15TL ye veriyor dediler. 139TL mi yatırmam gerekli?? Bu konu için nereye başvurablirim.[/FONT]

tekrardan aile hekiminden başlattım işlemleri emniyetten eski raporu istedim vermediler. Tüm işlermleri baştan yaptım

bana verilen kodlar 78/102/47/20.06/25.04/32.01 il sağlık müdürlüğünde manuel aracım var diye belirtmiştim ama yinede otomatik vites yazmışlar ehliyet geldikten sonra farkettim

Kalp hastalıgı + obezite + hıper tansıyondan % 65 engellı saglık raporum var . Otv'sız araç almak ıstıyorum . Bilgi rica ediyorum

KALP HASTALIGI + OBEZİTE + HIPER TANSIYONDAN % 65 ENGELLI SAGLIK RAPORUM VAR . OTV'SIZ ARAÇ ALMAK ISTIYORUM . BİLGİ RİCA EDİYORUM OturanBoğa

fahru evraklarım hazır bimer'e başvuru yaptım emniyet gel müd. mail attım ama her iki taraftanda cevap yoktur. 1 hafta oldu yazalı

Üst Alt