Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürücü belgesindeki 103.04 kodu ile sağlık kontrolü nasıl oluyor?

Devin Mavi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, Ortopedik engelliyim ve işitme engeli de var 2 kulakta da işitme cihazı kullanıyorum. Yeni tip ehliyetimde 103.04 sağlık kontrolü konulmuş. ÖTV indirimli aracım da var. Ben işitme testi den geçemezsem aracım ne olacak. Ayrıca bu testten rapor aldigimi otomatik gösteren sistem neresi. Yani rapor alınca kontrollerde bakılan yere otomatik düşüyor mu ? Yapmam gerekenler nelerdir?

Ben 2006 bu yana öncelik H sınıfı vardı. Sonra da B Sınıfı olarak değiştirdim. 103.04 olarak verdiler. Her türlü araca biniyorum. Hiç trafiğe denk geldin mi? Gelmedim. Gelirse de hiç bir bilgimde yok. Afedersin böyle kanunun ağzına sıcıyım. Herşey rağmen engel oluyorlar. Rahatla huzurlu araçlara binemiyecek miyiz? Yok şöyle yok böyle bu nedir ya? Doğru düzgün kanunu bilen biri yok şuan Web sayfasında içerirsinde herkez kafasına göre birşeyler söyleyip duruyor. Adam akıllı kanunu bilen yok ki.

Üst Alt