Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürücü olamaz raporu emniyete bildiriliyor mu?

casper33

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
Merhaba h sınıfı ehliyetim var yıllardır sıkıntısız araç kullanıyorum tek kazam dahi yok. Forumda yazanları okuyunca ehliyet yenilemeye çekiniyorum. Şimdi diyelim ki komisyona girdim ve komisyon sürücü olamaz kararı verdi diyelim bu kararı emniyete yazıyorlar mı? E devlet den ehliyet için iptal bilgisi çıkıyor mu? Yoksa sadece yeni tip ehliyet mi alamıyoruz mevcutta elimizde var olan h sınıfı ehliyet iptal oluyor mu emniyet tarafından. İl sağlık müdürlüğünün komisyonundan çıkan rapor emniyete yazılıyor mu?

2022 sonuna kadar geçerli seçim olacağı için ertelerler boşuna uğraşma derim

Yeni ehliyette, eski ehliyetinizin geçerliliği kalmaz iptal ediliyor. E devletten ehliyetle ilgili sonuçlarınızı görebilirsiniz.herhangi kontrol sürecinde sizin ehliyet bilgilerinizi emniyet görebiliyor.

Ehliyetiniz malesef iptal oluyor. Ehliyetim olmasına rağmen bana da sürücü olamaz raporu verdi kurul. İl nüfustan arayıp ehliyetimi teslim etmemi istediler, trafikte yakalanırsanız cezai yaptırım varmış.

Üst Alt