Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürücü olur raporu alırsam engelli raporum iptal olur mu?

VAAS

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
2
[FONT=Arial][SIZE=2]%80 Şizofreni raporum var, sürücü ehliyetimi yenisi ile değiştirmek istiyorum ama bunun için sürücü olur raporu isteniyor. Sağlık ocağına gidip aile hekiminden sürücü olur raporu istedim. Aile hekimim %80 raporum olduğu için psikiyatriden sürücü olur raporu almamı söyledi. Peki ben şimdi hiç psikiyatri doktorlarıyla uğraşmadan gidip özel hastaneden sürücü olur raporu alırsam, bu rapor benim mevcut %80 şizofreni raporumu etkiler mi ? veya Özel hastanedeki doktor, sistem üzerinden benim %80 raporum olduğunu görüp sana sürücü olur raporu veremem psikiyatriden al diyebilir mi ? Bu konuda bilgisi ve tecrübesi olanlar, bana yardımcı olurlarsa sevinirim. Bilip bilmeden hareket edip bu işe girişmek istemedim. Pirince giderken bulgurdan olmayalım. Bu iş benim engelli maaşımın kesilmesine neden olursa çok zor durumda kalırım çünkü maddi durumumuz kötü, bu maaş ile geçinmeye çalışıyoruz.[/SIZE][/FONT]

Bizzat yaşadığım için söylüyorum bende ki özel hastane ekiprizlerine araştırma ve tıp fakültesi doktorları biraz yan baktı kendileri bazı tetkikler yaptırdı buradaki soru şizofreni ile sürücülük ne kadar ilişkili onu öğrenmelisin

Eserin79

Ehliyeti zaten doğru düzgün kullanmıyorum çünkü aracım yok olsa da kendimi kötü hissettiğimde evden bile çıkmıyorum ki araç kullanayım. Ben sadece çipli ehliyete geçiş yapmak için soruyorum.

Aile hekimleri ya da özel hastanedeki dr. lar sağlık kurulu raporlarını ve içeriğini görebiliyor mu?

Üst Alt