Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürücü olur raporu için sağlık ocağına gitmek şart mı?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Sayın arkadaşlar soru biraz garip oldu biliyorum ama durum şu

3 ay önce araç için eşime ''Sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir'' ibareli engelli vergi indirimi raporu aldık.
Ama o raporu bugün bir ehliyet kursuna kayıt için götürdüğümde bu olmaz sürücü olur raporu olcak dediler
Dedim işte Karar yazıyo bütün polikliniklerin bölümlerin imzası var RESMİ TAZE RAPOR ''Sadece hareket...vs...vs...taşıt kullanması gerekir''diye de yazıyo aynı şey.

Haklısınız aslında hemen hemen aynı raporu vercekler fakat bu rapor vergi indirimi için
Sürücü olur raporu yazması lazım dediler.

Yani gezdik zaten bütün doktorlara göründük İstanbul'da şu aralar randevu almak çok zor

Ayrı olarak sağlık ocağı bölüme gönderir dediler biz zaten ev taşıdık aile hekimine uzaklaştık vergi indirimi aldığımız hastaneye yakınız 3 ay ondan bekledik zaten işlerimiz vardı

Ehliyet kursundakiler ''sizin ana muayne engel sadece ortepedide aynı ortepedi uzmanına gidin rica edin Zaten Vergi indirimi imzalı resmi raporunuz var gösterin ortepedi olarak zaten mevcut olan rapora göre sürücü olur ibareli rapor verir'' dediler. Aslında netice aynı olacak sadece rapor başlığı uymuyor bürokratik çıkmazlar yani.

İstanbul'dan bir yere gitmek gelmek gerçekten sıkıntı sağlık ocağı çok uzak kaldı bize

Ehliyet kursundakilerin dediği gibi olur mu SAĞLIK OCAĞI ŞART MI sizce bizim zaten resmi raporumuz var aynı sağlık kurulu ortepedi doktoruna gidip onu gösterince sürücü olur raporu verir heralde.

Ehliyet raporu veren özel hastane lere bakınız her özel hastahane engelli Ehliyet vermeyebiliyor

muharremmer ben 3 ay önce aldım kendi tecrübemi anlatayım sana.

önce aile hekimine gittim. aile hekimi uzman doktor muayenesi gereklidir raporu verdi ve bunun yanında muayene olmam gereken doktorların listesinin bulundugu bir evrak verdi.

defvlet hastanesine giderek yazılı tüm bölümler3e kayıt yaptırarak tek tek muayene oldum. 7 doktordan 3 tanesi komisyona sevki uygundur raporu verdi. daha sonra il sağlık müdürlüğüne giderek. komisyon tarihi için randevu aldım. dedikleri gün komisyona görünerek sürücü olur raporunu 1 gün sonra e devletten söyledikleri sayfadan cıkarttım

cevabınız için teşekkürler yalnız ben farklı bişey sordum biz zaten 3 ay önce dediğiniz şekilde doktorları tek tek gezdik. Tekrardan tek tek gezmek istemediğim ve aile hekimi uzak olduğu için....vs..vsss... ukardaki şekilde yazdım için bunu sordum. En iyisi daha önce gittiğim hastaneye gidip sormak. Artık araya gircem müsade isticem doktora sorucam bir şekilde

bizim işi karıştıran ehliyet almadan önce araç kullanabilir vergi raporunu önceden almak aynı şey aslında ama başlık uymuyomuş
doktor randevu al gel derse gerekire özel bir hastanenin ortepedi bölümüne gitçem yok yani randevu yok alınamıyor

Üst Alt