Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürücü raporu için aile hekimi iki branşa sevk etti..?

yusufokten01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sürücü raporu için aile hekimine gittim.Aile hekimi göz hastalıkları ve ruh sağlığı hastalıkları bölümüne gitmemi öngördü.Psikiyatri raporunu kendi doktorumdan göz raporunu başka hastaneden alabilir miyim?

Psikiyatri nereye sevk etti ise ordan alman gerekebilir tam olarak emin değilim ama.

Hocam muayene olduğum doktorumdan aldım fakat eğitim ve araştırma hastanesi olduğu için göz muayenesi çok uzun sürer dediler devlet hastanesinden al dediler.Göz raporunu başka hastaneden alabilir miyim

yusufokten01

Alabilirsiniz .

Fakat her ikisini aynı hastaneden alsan daha mantıklı gibi, diğer hastaneye gidene kadar muayene olmuş olursun...

Sağlık raporu

Arkadaşlar merhaba ben sürücü raporu için aile hekimine gittim aile hekimi göz hastalıkları ve ruh sağlığı hastalıkları bölümüne gitmemi öngördü.Psikiyatri raporunu başka hastaneden göz hastalıkları raporunu başka hastaneden alabilir miyim ?

merhaba ehliyet için devlet hastanesine gidiyorsun. 55tl para yatırıp muayene oluyorsun sgk girişi yaptırma kabul etmiyorlar zaman kaybetme.

Usta demek istediğim şu 2 bölüme muayene olmam gerek herkes psikiyatriye kendi muayene olduğum doktora git dedi psikiyatri doktorum verdi raporu sadece gözü başka hastaneden almak istiyorum sıkıntı çıkar mı

kendimden örnek vericem göz rahatsızlığım var her yıl raporumu yeniliyorum araç kullanmak için ve bu raporu sadece devlet hastanesinden alabiliyorum sen hastaneye bi danış bolşans

Sağlık raporu

Arkadaşlar iyi günler benim psikiyatri geçmişim olduğu için aile hekimi sürücü raporu için sevk verdi göz hastalıkları ve ruh sağlığı hastalıkları bölümüne yönlendirdi balcalı Hastanesi'ne gittim psikiyatri doktorum raporu verdi fakat göz bölümünde en ince detaya girdiler hiç bir soeun çıkmadı fakat bilgisayarlı görme alanı testini yapamadığım için git başka hastaneden al dedi balcalıdan aldığım raporu iptal ettirswm herhangi bir devlet hastanesi psikiyatri raporu verir mi ? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu raporlar e-rapor oldukları için başka hastaneden rapor almak sakıncalı gibi duruyor sanki.

Siz 2 bölümüde aynı hastaneden halletmeye bakın. Gözlük vs kullanıyormusunuz?

bu ehliyet yenileme işinde ehliyetimizi kaybettik desek yenisini hemen verirler mi yada ne isterler yenisi için gene sağlık raporu gerekiyor mu ???

yusufokten01

O zaman BALCALI dan göz sağlık kurulundan sevkle başka bir hastaneye git ama sadece göz için. Şimdilik bu kadar benim bildiğim.

Ustam verilen sevk raporunu hiç karıştırmadan sadece gidip özelden alsam sistem raporu verirken hata verir mi

Sağlık raporu sevk kağıdı

Arkadaşlar aile hekimi ehliyet için devlet Hastanesi'ne sevk etti göz hastalıkları ve ruh sağlığı hastalıkları hiç devlet Hastanesi'ne gitmesem özel hastaneden sadece göz raporu alsam sevk kağıdı sistemde gözükür mü? Yardımcı olursanız çok sevinirim

yusufokten01

Aile hekimi ile bir işiniz olmaz zaten. Unutun onu. SGK ile anlaşmalı bir özel hastaneye gidip işleri halledin.

Ehliyet raporu için aile hekimi göz ve psikiyatriye sevk etti. Devlet hastanesinde pskiyatriye gözüktüm. Göz içinse özel hastaneye gittim fakat biri farklı yerden biri farklı yerden olmuyor dediler. Psikiyatriye gözüktüğüm Ankara Gülhane Hastanesinde göz için randevu yok ve Ankara Şehir Hastanesine taşındı diyorlar. Ne yapmam gerekiyor bu durumda?

Bulunduğun yerin il sağlığını ara bilgi verirler

Engel raporunuz sisteme kayıtlı ise ya devlet hastanesi yada uni. hastanesinden alabilirsiniz , gittiğiniz özel hastane vereceği rapor e nabız da sistemine raporlarımda düşüyorsa o zamn gidebilirsiniz . ben özel hastaneye gittiğimde raporum sistemden çıkınca malesef bizim yapabilecek birşeyymiz yok devlet hastanesinden kontrol olmanız lazım dediler. evraklarınızı teslim etmeye gittiğinizde elinizdeki kağıda bakmıyorlar sistemden biz zaten görüyoruz diyorlar.

gökhanc
Herhangi bir devlet Hastanesinden alabilirim o zaman doğru mu anladım. Bana kağıt olarakda verdiler ama sistemde işlidir heralde.

Tabiki herhangibi devletten alabilirsiniz,kagit olarak verilen sevk sanirim, sisteme dusuyor oda gideceginiz bransta ki doktorlar bunu goruyor zaten

Üst Alt