Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürücü raporunda 102 kodu ile hangi araçları sürebilirim?

wakaboyashi

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Sağlık komisyonu 102 kodu ile rapor verdi bunun manası nedir?
Doblo fiorino yani B ile sürülen her arabayı sürebilir miyim yoksa B nin içinde de mi bir engelim var pek anlamadım.

Aldığınız kodun açılımı raporda yazıyordur.

102. Ambulans, ticari araç veya resmi araç kullanamaz.

Bu kodda kafa karıştıran şey sizinde belirttiğiniz gibi doblo, transporter gibi ruhsatında Ticari ibaresi bulunan arabaları kullanıp, kullanamayacağımız oluyor. Aynı kod benim ehliyettede var ve aracımız transporter. Tanıdığım bir trafik polisine aracı kullanıp kulllanamayacağımı sorduğumda, eğer ki ruhsatta Hususi ibaresi varsa problem olmaz cevabını vermişti. Her ne kadar ben bu cevabı almışta olsam, siz yinede bir trafik polisine bu durumu sormayı ihmal etmeyin.

Rica ederim Üstadım. Aracınızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle :)

Engel durumunuz nedir, kısıtlama kodu olarak sadece 102 kodu mu verildi ? bunun yanında karar kısmında ne yazmaktadır ? Engelli B mi ?

16Caner16 Cevap alamadım sanırım müsait değilsiniz (bildirim gitmesi için yazıyorum yanlış anlamayın)

wakaboyashi

siteye eskisi kadar sık girmiyordum şimdi gördüm normal B sınıfında sayılmışsınız, hadi gözünüz aydın darısı başıma diyelim, ehliyet yenileme için müracaat etmiştim bana saçma sapan alakası olmayan kod verdiler 3 kere itiraz ettim nafile kesin karar çıktı, yenileme sürecini 2 yıl daha uzatma yapılınca işletmedim rapor için yeniden deneyecem

Üst Alt