Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süs tavuğu yetiştiren var mı?

naimsav

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Benden başka süs tavuk yetiştiren yok herhalde veya ben bulamadım.
Bende ufak süs tavuk çeşitleri bakıyorum ,hem yumurtalarını yiyorum
hemde uzun paçaları ile bahçede koşturmaları hoşuma gidiyor.

Enteresanmış. Fotoğrafları varsa ekleseniz ya.
Köyle yaşarken 3 tane tavuğum 1 tane horozum 7 tane de güvercinim vardı.
Zevkli bir uğraş sizinkisi.

Biz genelde yeme eyleminde kullanıyoruz tavukları:)

ben büyüttüm :)

sevdiğim bir arkadaşım bana iki tane hediye etmişti ( ve geldikleri o gün ekili biber fidanlarını yemiş, babamı çıldırtmışlardı :D)
ikisi de ufacık ,simsiyah ve paçaları vardı ilk defa görmüştüm bu cinsleri
ve ikisini kuş pazarından birini horoz birini tavuk diye almışlardı sonra büyüyünce ikisi de horoz çıktı :)

süs horozları büyüdükçe daha bi sevimli oluyolar ve onların her hareketini izemek gerçekten çok keyifli
gerçi yine ufak kalıyolar ama boylarından beklenmeyecek derecede ataklar ve uçuyolar
sonra çok haylaz oluyolar,tavukları var diye kaç defa onları komşunun bahçesinden topladığımızı unuttum
bir de ötüşleri çok komik :)

resim nasıl ekleniyor arkadaşlar benim haylazları ekliycem de :)

img820.imageshack.us
img820.imageshack.us

dsc00100l.jpg
dsc00100l.th.jpg

teşekkür ederim Veritas

ve işte benim karapaçalılarım :)

Onun yerine muhabbet kuşu, papağan, besleyebilirsiniz. Çok eğlenceli hayvanlar, belki bizimkiler öle, insanın stresini atmaya birebir. Hele birde 10 kelime konuşuyolarsa....

Şu yuvaların olduğu bahçe size mi ait? Resmen içinde olasım geldi. Bir de hakiki domatesler yiyesim geldi ne yalan söyleyeyim. :rolleyes:

Güzel ve eğlenceli bir uğraş. Ayrıca bulunduğunuz ortamda çok güzel...

Nasıl bir güzelliktir tüm bunlar Allahım :)

Yahu bende alayım bunlardan :) nereden bulacam ...

Kuş pazarı adındaki pazarda satılıyolar, eğer öyle bir pazarınız yoksa tavuk- horoz satılan normal pazarlarda da bulunur sanırım..

yalnız kuş gibi uçuyo bu süs horoz-tavuklar, onları yakalamak için duvarlardan atlayabileceksen al derim ben Bio :)

el ayak sağlam canım :D çok şükür bende ankarada görmüşdüm ama onlar sizinkiler kadar büyük değil daha küçük güvercin gibi felandı....

gördüklerin belki güvercindi

yok canım ya değildi paçalı tavuk diolardı ....

yukarıya asılan yuvalıklar yabani güvercinler içinmi ?

Merhabalarrr....
Eşim cücük istiyor ..yüzen bir şey olsun diyor ,amaç biraz da muzurluk olsun, oturduğumuz sitenin yüzme havuzu var,''ben yüzme bilmiyorum onlar yüzsün'' diyor..
Anlamadınız değil mi...civcive cücük diyor yani,istediği de ,ördek yavrusu. Siteden kovulmayız umarım.
Eşim çocukluğunu hep hastane de geçirmiş, hiç oyuncakları olmamış; şimdi ben değişik oyuncaklar alıyorum ..iki gün önce de sahilde sarı renkli mandalin boyutunda ufacık plastik ördek cücüğü buldum..evde masanın üstünde bir koca kasede yüzüyor ... eve de yakışıyor hani.....

hocam bahçeniz çok güzel hayvanlarınızda bi okadar güzel makineylemi çoğaltıyorsunuz tavukları? yakın olsaydım keşke ziyaret etmek isterdim.bende de biraz bıldırcın var basit bi makine yapıp deneme amaçlı çıkartmıştım geçen sene

Üst Alt