Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SUV araba almayı düşünüyorum. Önerileriniz nedir?

mekkem571

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba;

ÖTV indiriminden araba almayı düşünüyorum %91 raporumuz bulunuyor ÖTV den faydalanacağız diye çıkarttık anneme arkasında ÖTV yazıyor.

1-bu rapor ile ÖTV den faydalanarak araba alabilirim değilmi.
2-SUV tarzı araba almayı düşünüyorum bu tarz araba alan arkadaşlar öneri açısında hangi model ve hangi bayi daha çok yardımcı oluyor yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

en az yakan suv ve qashqai den daha kaliteli araç olan Renault kadjar 1.5 dci modellerine bakın. 2 yıldır kullanıyorum konforu rahatlığı ile ilgili hiç bir sorunum yok. tek eksik yanı arka süspansiyonları biraz sert olmuş. normal kullanımda karışık yani 4.8 yakıyorum dizel.

isyankar_

3008 indirime giriyor galiba ama 5008 indirime girmiyor sanırım 200 bin sınırı olduğu için

ben suzuki vitara alacağım fiyat performans iyi araba benzinlisi az yakıyor

200 bandına giriyormu bilmiyorum ama Honda Crv 1.6 dizel otomatik 4 çeker modelinede bir göz atın..
7 aydır kullanıyorum taş gibi araba :)

Crv düşünüyorum bayiler veriyor sanırım nasıl yapıyorlarsa en son sorduğumda 135 bin demişti 1 ay oluyor soralı araştırma aşamasındayım en çok hoşuma giden 3008 -tiguan-crv

3008 motor olayına sıcak bakmıyor kimisi tiguan 118 dedi comfortline modeline ama ne yalan söyleyim crv hem sağlamlık hem ikinci el açısından ve sorun açısından daha iyi diyorlar

skoda kodiak benzinli olmasa çok güzel ama benzin olayı insanı soğutuyor onun için fevzi bey sizin gibi alıp fikirleri olan arkadaşların yorum ları çok önemli benim için dile kolay 130-135 bin vereceğiz sizin honda crv de sevmediğiniz ve sevdiğiniz özellikler nedir diğer arabaları araştırdınızmı?

3008 motor olarak en başarılı olan araç diyebilirim. Ben 2014 aralıkta almıştım süre dolunca değiştirirsem yine 3008 düşünürüm. Eğer deneme imkanınız varsa mutlaka test edin o zaman daha rahat karar verebilirsiniz.

Bencede test edip öyle alıp.
İçini dışını inceleyin, motoruna, malzeme kalitesine, teknolojisine bakın ve ve servis agına ve fiyatlarını sorun.
Gerisi sizin göz zevkine kalmış..

mekkem571

CR V de aşırı derece rüzgar sesi var,
Servis ağı çok kötü,
İç plastik aksamı çok kalite beklemeyin,
Boya da ve kaportada çok çok sağlamlık beklemeyin,

Suzuki veya Subaru modellerini bi araştırın, 200 bin bandını kurtarıyorsa eğer...

gönülyarası mekkem571

Sanırım suzuki nin de iç malzeme kalitesi çok iyi değil.
Genelde japonlar mekaniğe ve saglamlıga , almanlar ise konfora ve kaltiye önem verirler.

@Mami Junior

2017 CR V sahibiyim, bi sinirle öfkeyle aldım...!!!

Sosyal paylaşım sayfasında gurubumuz var ve 10 bin km olmadan balata bitiren, DPF arızasını yakan ve ( kullanıcı hatası deyip garantiye sokmuyor ), uzun yolda giderken arabam titriyor deyip servise gidip aldığı cevap ne biliyormusun...? Uzun yolda giderken ısınmış diskler su birikintisinden geçince yamuluyor ve buda araçta titreme balans ayarını bozuyor ve diski tornatlatmak ve / veya değiştirmeye kadar gidiyor.
Sağ ayna ( kronik sorun tıkırtısını bir türlü çözemeyen honda servisi var )

Geçenlerde sayfada arkadaşın teki, Far yükseklik ayarım çalışmıyor diye şikayetçiydi, 2 tane servise götürüp araç serviste kalıp bakılmasına rağmen honda servisi malesef BULAMADI... Denge çubuğu şurada sensörü burada derken derken kendisi sonunda bir somunun gevşediğini ve onu sıkınca düzeldiğini paylaşmıştı. Yazıklar olsun honda' ya...

Müşterisini her yerden engelleyip hakkında yazılmasını istemediği herşeyi / herkesi engelleyen bir honda / TÜRKİYE var...

gönülyarası

Geçmiş olsun.
Hiç bir araba sorunsuz değil malasef, bazıları az bazıları daha çok arıza çıkarır.
Mercedes kullananlara bakın onlarda bile bir sürü sorun çıkabiliyor.
Araba işi elektronik işi birazda şans işi malasef.
Tabi firmanın bazı konularda tüketicinin yanında olması gerekiyor ama malasef türkiye de hiç bir zaman yanında olmuyor.
Emin ol senin yaşadıgının benzerinin bir çok markada bir çok insan yaşıyor.

Kesinlikle Opel'i tavsiye etmiyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar en iyi servis ağı olarak hangi marka sizce başarılı müşteri memnuniyeti açısından

En düşük bütceyle alınabilecek araçlar neler bilen varsa yazabilir mi

Duster al hakkını ver ama :) ucuza ve ekonomik olarak suv binmenin en güzel yolu ..

gönülyarası

bana renaultu anlattınız:D:D:D şikayet vara yazın..bır guzel gıydırın genel mudurluklerıne maıl atın.hatta ve hatta japonyaya

baleno suzuki,suv tarzı mıtsubıshı asx var.honda jazz var,sandero var.corsa var.

Ne kadar para o kadar köfte olayıdır bu, bütçenize göre hareket etmenizi öncelikli olarak tavsiye ederim. Şimdi gelelim olayın #hakkınıver'meye.

2015 aralık ayında 66 bin normal fiyatı ile 43 bin tl ye dacia duster 4x4 en fulunu aldım şu an aracım 70 bin km de, ikinci eli piyasası da 75 bin tl civarı. Belkide en önemli artısı bu. Araç o kadar çok tuttuki ikinci el pazarında en çok tutulan markaların ilk 2 sırasında yer alıyor.

Ortapedik engellim var gidemediğim, merak ettiğim heryere girdim aracımla, hatta duster team türkiye diye facebook üzerinden başkanı olduğum bir offroad grubu bile kurduk 6 bin üyeli isterseniz sizde oraya üye olup neler yaptıklarımıza bir bakınız. Standart araçlar içinde 2000 cc motarlarda dahil olmak kaydıyla söz konusu olan kar, çamur, dere geçişi, kum pist olunca biz ne subarular, ne hondalar, ne kialar ve daha bir çok muadili markalar gördük arazide çaresiz kalışlarına gül gül olduk. Tam bir fiyat performans aracıdır duster. Heleki 2018 modelleri çok daha modern ve kaliteli durumda ciddi manada sınıf atladı yeni duster2.

Bununla birliktede biraz fiyat da yükseldi haliyle şu an en full 4x4 olanı yanılmıyorsam 120 bin tl ötv indirimi ile 77-78 e alınır herhalde.

Bakın şimdi araç üzerinde mercedes A serisinde, nissan qashqai de kullanılan efsane reno dci motor var. 110 ps 270 nm tork size harika bir güç duygusu veriyor. Marka servis çözümleri çok yaygın ve gayet ilgililer. qashqai aynı motora 10 bin km de bakım yaptırıp 800 tl l servis ücreti alırken duster aynı motora 20 bin km de bakım diyor ve ilk bakım ücretide neredeyse yarı fiyatı. Hem alırken, hemde servis bakımlarında sizi üzmeyen bir araçtır.

Yeri geldi 40-50 cm karı yarıp geçtim, yeri geldi yan kapı aynasının altına kadar olan derinliği olan derelerden geçtim. youtube merak edip duster offroad yazın aracın performansını siz görün. ayrıcada 5 yıl sonra değerini en azkaybeden araç olma özelliğinide asla göz ardı etmeyin. hem şehir, hem arazi sizi asla yolda bırakmaz. diyeceğim bu kadar marka reklamı gibi olacak yoksa, sadece size tecrübe ve memnuyetimi aktarmaya çalışıyorum o kadar.

Üst Alt