Bir çok aracı test ettim senin gibi araştırırken, yigenimin galerisi var ve hafta sonları bayiler de ,aklımdan geçen araçları test etmek hobim oldu.
Test ettiklerim . Volvo,bmw,mersedes,honda,nissan,toyota,opel, subaru forester dizel almaya karar verdim. Nedeni araçta savurma yok tekerler yere japon yapıştırıcısı ile yapıştırılmış gibi düşün köy yollarında ki virajları düz yol gibi dönersin youtube baka bilirsin. triger yok 2000 motor cvt fakat torktdan dolayı cvt gibi değil crv ile aynı fiyat fakat bize gelişi 100 binlira. Benzinlisi hemen toparlamıyor bu arada.
Seçimi şöyle yaptım
ilk akla gelen araç honda crv 120 ye bırakıyorlardı, arka koltuk diz mesafesi dar geldi başkası sığa bilir benim ayağım protez olduğu için sığamadım triger kayışı var honda jazz kullanıyorum iç dizayn aynı 5 sene jazzı kullandıktan sonra aynısı olmasın gibi bir düşünce oluştu.
Kaliteyi neden daha pahalıya alayım dedim kaporasını verdim ,sanırım 10, 15 gün içinde gelir. Tabi bu benim düşüncelerim herkesin düşüncesi farklı olur. Siz test edin kararınızı verin.
Selamlar