Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Suv otomobil tavsiyesi..?

ALİ57

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bilgisi olan arkadaşların tavsiyesi rica edeceğim.
ben sol ayak engelliyim almak işediğim araba
suv modeli yani jip türü
Dizel ve 1.6 tam otomatik vitesli tabi kide az yakmasında önemli
ötv cıkınca en fazla 60.000 bin geçmemeli yani ötv li 95 bin maksimum

ben mesela pejo 2008 dizel otmatik baktım ne dersiniz bu bana 63.bin geliyor

opel mokka öneririm ama 60 bini geçer, peugeot 2008 vites geçişlerinde sorunlu, yığılma yapıyor

2017 için yutubtaki yorumcular düzeltilmiş ve iyi diyorlar

1.2 benzinli modellerinde öyle, dizellerde yığılma devam ediyor

teşekkür ederim arabadan soğudum ama 60 geceme başka ne tavsiye ede bilirsin

ALİ57

Fiyatlar çok yükseldi bu fiyata suv araç zor her halukarda 60 bini geçersiniz.

[FONT=sans-serif] sordum dizel olanı 103 bine benzinlisi 93 bin oda bize geliyor ötvesiz senin anlayacağın beni aşıyor [/FONT]

Hocam hem suv olsun hem az yaksın, hemde ucuz olsun...!!! Aklına mantığına yatıyor mu hiç...??? Yanlış anlamayın lütfen küçümsemiyorum ama bütçeniz yok ne işiniz var suv araçla...? Kaskosu pahalı, lastikleri pahalı, bakımı pahalı, yarın ucuz lastik yok mu...? Servis şu kadar istiyor tanıdık usta yok mu....? Paraya sıkıştım ee arabayı 5 sene satamayacaksın ki diyelim 5 sene doldu sen o aracı tutup 60 bine satmayacaksın, arabamın ikinci el fiyatı 100 bin lira hadi sen ver 90 bine hemen satabileceğini aklın kesiyor mu...?

Sizin dediğiniz fiyata binek araç bile almanız baya baya zorken suv olsun,az yaksın, ucuz olsun demeniz çok komik olmuş... :)

[FONT=sans-serif]DUSTER Laureate 4x2 - 1.5 dCi 110 bg EDC 82.900 TL ÖTV indirimli 60.000 tlcivarına geliyor.
[/FONT]

Bende Citroen CACTUS var 1.6 çok az yakıyor tavsiye ederim eğer tekerlekli sandalye kullanmıyorsan

gönülyarası ON NUMARA CEVAP OLmuş HOCAM ;)

normal bir dizel binek araç 75-80 bin tl arası.

KALİTESİZ UCUZ AZ YAKAN DİZEL ARAÇLAR.

İndirimli Fİyatları

Dacia Sandero Stepway 1.5 DCi Easy-R = 46 bin TL

Dacia Duster 1.5 DCi Blackshadow EDC = 59 Bin TL

Renault Captur 1.5 DCi Icon EDC = 65,500 TL

Peugeot 2008 1.6 e-HDi Active ETG6 = 66 Bin TL

Fiat 500L 1.3 Multijet Rockstar Dualogic = 66 Bin TL

gönülyarası

kardeş bende bir hevesle c4 ctroen almıştım bana göre her şeyi 4*4 lük fakat araç binip inmem zor oluyor madem öyle sen bana daha yüksek ve ötv düşünce 60 gelebilecek bir araba tavsiye et ama yüksek olmalı

tılafsınlı

cevap için teşekkürler

Üst Alt