Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Swift 120 işitme cihazı aldım. Bu işitme cihazını kullanan var mı?

Gasanov

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
merhabalar ben hala yollardayim.naida s9 denedim iyiydi ama önce devlet veren swifti kullanma karari aldim ki alisayim sonra naidayi alirim.kalip yapdirdim 30 evro,fiyati iyimi kalibin?bu arada swifti inetde cook arasam da fiyatini bulamadim

naida S9 UP 2800EVRO

Devlet yalnizca swıft verıyormus,agıl mını rıteyı sordum doktor dedı o sana uymaz.ben dedım ama 110 db karsılıyor nasıl uymaz??sen 110db karsılamaya bakma,sana uymaz dedı/cılı 900 fıyatı 1800 evro

kusursuz ekonom cok güçlü bir cihaz. telefonla uyumlu darbeye dayanıklı iyi bir cihaz DENGE SİTESİNDE bilgi alabilirsiniz

swift 120 analog bir cihazdır. Gerçek dijital değildir. Bilgisayarla ayarlanır ancak dijital değildir. Bu sebepten de dijitaller kadar verimli olmaz. Swift sanırım üretilmiyor artık bu yüzden de fiyat bulamayabilirsiniz. Kalıplar Türkiye'de tanesi 25 lira civarında yapılır. Agil mini rite yüksek kayıplar yeterli gelmeyecektir. Orta seviye kayıplar içindir.

Hangi cihazı alacağınıza maddi imkanlarınıza ve deneyip beğenmenize göre karar vereceksiniz. İlla ki pahalı cihaz iyidir diye düşünmemek lazım.

naida s 9 hem iyi hem de ozellikleri cok,o yuzden onu almak istiyorum. M H20 diye yeni phonaklar var o nasil acaba?su gecirmez.cihazlarin hepsi olmasina rağmen,doktor sadece naida s9 denememize izin verdi,diğerlerine gerek yok dedi anlamadim getdi yani.acaba daha çokunu denemek icin parami vermem gerekiyordu diye düsündüm ama doktor kendisi istemedi ben de vermedim.

arkadaslar svift 120-yi cihaza alişmak için aldim,cihaza alişinca phonak almayi düsünüyorum,acaba yalnişmi tercih yaptim?çünki svift analogmuş,ponak ise dijital.Cihazlarla ses cok iyi geldi ama net bir sey duyamadigim iciin 2800 evroyu busuna harcamayayim dedim.svift zaten bedava

ses duyduguna sukret diyecem ama:) analog isini gorse daha ne istiyosun:)sesi hepsi duyurur bunlarda sen konusmalari anliyabiliyormusun otme sorunu ne alemde:) yanki denen seyden haberin varmi
sadece cihaz alcaksan mesele yok analogda haydi haydi isini gorur

is sagirin cihazina gelince azeri petrolleri de ise yaramiyormus:( ne deyim gule gule kullan cihazini gardas

swift cihazının sesinden memnun kaldıysanız kullanabilirsiniz. Kötü bir cihaz değildir ancak dijitaller kadar verimli olmayacaktır. Swift cihazın sesi size yeterliyse, ihtiyacınıza cevap veriyorsa diğerlerine gerek yok bence.

Bir de şu var ; sık sık gürültülü ortamlarda çalışan veya insanlarla konuşan biriyseniz gürültüyü filtreleyen dijital cihazlar daha faydalı olacaktır. Fakat bunun için çift dijital cihaz kullanmalısınız. Gürültüde anlamanın artması için her iki kulakta da cihaz kullanılmalıdır. Tek cihaz gürültüde anlama için yetmez ve paranızı boşa harcamış olursunuz bence.

Phonak M H20 cihazını fazla bilmiyorum. Ancak ileri derece kayıplara hitap ettiğini sanmıyorum. Phonak ileri derece kayıplar için Naida cihazlarını satıyor.

En iyi yol, cihazları bizzat deneyip hangisinin daha verimli olduğunu görmek.

merhabalarçhepinize iyi bayramlar.gunde 1-2saat kullaniyorum,alişdikca verim artarmi acaba? tüm sesleri duyuyorum ama çok az anlaya biliyorum,biraz duysam da şu naidayi alip rahatlardim

ambra m h20 orta derece icinmish.şu sviftle telefonla nasil konusuluyor kulagima yaklasdirinca gürüldüyor

bildiğiniz gibi benim sağ kulağim 76 sol ise 82db kayip var,sağda yari dijital svift 120 kullaniyorum şimdilik.sol,kötü işiten kulağimda ise sağirlik var ama saği parmağimla tikayinca solda ses olduğunu hiss ediyorum.Şimdi DİKKAT DİKKAT LÜTFEN.3500 dolar cihaz almaya param var,şeytan diyor ki 3500 ver sağ kulağa bi tane naida s 9 al,solda ise svifti kullan,bir de düsünüyorum ki çift naida s 5 alayim.sizin yorumlarinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar .benım swıft cıhazım ınsanların sesını ördek sesı gıbı verıyor bıraz.sozun baslangıcı ıyı gelıyor ama sonu gğıt-gğıt edıyor sankı ses ıyı gelıcek ve anlıyacaksın gıbı oluyor ama bu ses anlamaya ızın vermıyor.otme bumu acaba?bunun nedenı ne?ve chın urunu olan pıller duymamıza ve cıhazımıza kotu yansımaz acaba?

Üst Alt