Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugün sağlık kurulundan bir yetkili rapor sonucumu bana söyledi..yüzde yetmiş bir dedi..raporunu vakfa yolladık dedi..korkum şu ki vakıf rapor oranını düşürebilirmi??
@gülümser1 vakfın rapor oranını düşürme yetkisi yok ablam.
bir ara vakfı ara, rapor ellerine geçtiyse başvuru tarihini sor. rapor da vakfa ulaşınca başvurunun tamamlanması gerekir. gerekirse bizzat vakfa git başvurunun tamamlanmasını iste. biz işi sıkıya alalım. başvuru tarihin bu ay olacağı için aylık başlangıç tarihin 1 ekim olur ve 1 ekim'den itibaren ödeme yapılır sana. ama vakıf başvuru tarihi sosyal incelemeye göre sonraya atarsa ve ekim ayını başvuru tarihi olarak gösterirse bu durumda aylık başlangıç tarihin de 1 kasım olur ve 1 aylık para kaybın olur.
başvuru tarihi konusunda vakıflardan o kadar çok hata yapan gördüm ki işi sıkıya alalım.
e-devlet şifren yoksa e-devlet şifresi al kendine en kısa zamanda PTT'den. e-devlet şifren olursa e-devletten 2022 aylık işlemlerini daha iyi takip edebilirsin.
tekrar ediyorum, raporun vakfa ulaştıktan sonra başvuru tarihini öğren. bana "abla başvuru tarihimi eylül olarak sisteme girmişler" diye rapor ver
Melek apla bugün vakfa gittim..raporum cikmis yüzde yetmiş bir raporum cikmis sürekli çıkmış..bana dediler artık her üç ayda bir maaş alacaksın onaylandı dediler..bu kadar..şimdi ben ne kadar maaş alacam apla
gülümser1 aylık onaylandıysa yakında e-devlette "devam ediyor" şeklinde yazar ablası.
başvuru tarihin bu ay olduğuna göre aylık başlangıç tarihin 1 Ekim olur.
aralık'ta ekim + kasım + aralık dönem maaşı (aralık, Ocak, Şubat) olmak üzere toplam beş aylık 2832,45 TL alacaksın ablası.
NOT: % 70 ve üstü raporu olup daha önceden aylık alanlar 1699,47 TL(aralık dönem maaşı) alacak.
Bu arada kaç defa ısrarla raporumun aslını istememe rağmen bana aslını vermediler apla..benim raporum sürekli çıktı artık benden bidaha rapor istemezler heralde