Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SYDV sağlık kurulu rapor oranını düşürebilir mi?

Konular
18
Reaksiyonlar
0
bugün sağlık kurulundan bir yetkili rapor sonucumu bana söyledi..yüzde yetmiş bir dedi..raporunu vakfa yolladık dedi..korkum şu ki vakıf rapor oranını düşürebilirmi??

Düşüreceğini zannetmiyorum. Öyle bir şey söz konusu ise neden hastaneye gönderiyor ki kendisi direkt rapor versin

Son düzenleme:
Hastane bir rapor aslıni sizede veriyor acaba daha önceki rapor dereceniz kaçtı?

@gülümser1 vakfın rapor oranını düşürme yetkisi yok ablam.

bir ara vakfı ara, rapor ellerine geçtiyse başvuru tarihini sor. rapor da vakfa ulaşınca başvurunun tamamlanması gerekir. gerekirse bizzat vakfa git başvurunun tamamlanmasını iste. biz işi sıkıya alalım. başvuru tarihin bu ay olacağı için aylık başlangıç tarihin 1 ekim olur ve 1 ekim'den itibaren ödeme yapılır sana. ama vakıf başvuru tarihi sosyal incelemeye göre sonraya atarsa ve ekim ayını başvuru tarihi olarak gösterirse bu durumda aylık başlangıç tarihin de 1 kasım olur ve 1 aylık para kaybın olur.

başvuru tarihi konusunda vakıflardan o kadar çok hata yapan gördüm ki işi sıkıya alalım.

e-devlet şifren yoksa e-devlet şifresi al kendine en kısa zamanda PTT'den. e-devlet şifren olursa e-devletten 2022 aylık işlemlerini daha iyi takip edebilirsin.

tekrar ediyorum, raporun vakfa ulaştıktan sonra başvuru tarihini öğren. bana "abla başvuru tarihimi eylül olarak sisteme girmişler" diye rapor ver:)

Kalem

Melek apla bugün vakfa gittim..raporum cikmis yüzde yetmiş bir raporum cikmis sürekli çıkmış..bana dediler artık her üç ayda bir maaş alacaksın onaylandı dediler..bu kadar..şimdi ben ne kadar maaş alacam apla

%70 ve üstü bakıma muhtaç engelli aylığı: 1589,47 TL
3 aylık miktarı bu gülümser1

Kalem

melek apla basvuru tarihimde 21.09.2017 şimdi edevletten baktım ama halen devam ediyor falan yazmıyor..rapor oranımda yüzde yetmiş bir

gülümser1 aylık onaylandıysa yakında e-devlette "devam ediyor" şeklinde yazar ablası.

başvuru tarihin bu ay olduğuna göre aylık başlangıç tarihin 1 Ekim olur.
aralık'ta ekim + kasım + aralık dönem maaşı (aralık, Ocak, Şubat) olmak üzere toplam beş aylık 2832,45 TL alacaksın ablası.

NOT: % 70 ve üstü raporu olup daha önceden aylık alanlar 1699,47 TL(aralık dönem maaşı) alacak.

Teşekkür ederim melek apla

Bu arada kaç defa ısrarla raporumun aslını istememe rağmen bana aslını vermediler apla..benim raporum sürekli çıktı artık benden bidaha rapor istemezler heralde

@gülümser1 vakıf senden yeni rapor istemez ablası. lakin rapor aslının sende olması her halükarda iyidir.

acaba vakıf kurum sevkiyle aldığın için mi raporu sana vermiyor? vakıf gerekçe olarak ne söylüyor?

raporun fotokopisini çekip aslı gibidir diye onayladıktan sonra raporun aslını sana verebilirdi.

Üst Alt