Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SYDV'nın aile yardımı bir sefere mahsus mu veriliyor?

Yucel06!

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba ben %43 engelliyim sosyal yardımlaşma derneğine başvurdum aile yardımı 300 tl diye e-devletten gördüm çıkmış ptt den aldım sonra E-Devlete girip baktım “kapsam dışına çıkmıştır” diye yazıyor bu ne anlama gelir acaba tek seferlikmiyidi bu yardım yoksa süreklimi anlamadım aradım 144 yardım aldığınız kurum bilir orayı arayın dediler ordan kimseye ulaşamıyorum birde elektirik indirimi alabiliyormuyum bilgisi olan varmı yatdımcı olabilirmi

bir sefere mahsus veriliyor ondan dolayı kapsam dışı yazıyor. Akabinde devam ediyor diye yazardı.

Peki 3 ayda bir neden dilekçe veriyoruz zaten başvuru yapıldı 3 sonra tekrar mı başvuru yapmak lazım

Yucel06!
Burada başvuru istiyorlar nedenini bilmiyorum bayram harçlığı yatmış mesela bana başvuru yapmadan e devlete bak belki sanada yatmıştır çoğu kişiye yatmış haftabaşı ödeme yaparlar banka veya ptt den

Üst Alt