Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

T.A.K yaparken idrarda beyaz tortu geliyor..?

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
Tak sonda kullaniyorum ve 3 gundur idrarin sonunda beyaz tortu cikiyor ve az az cogaliyor. 3 gundur süt iciyorum acaba vucudum kalsiyumu bu yollami geri atiyor. Basina gelen var mi ?

Zaman zaman aynı sorun bende de oluyor.
Bu olay sizin bahsettiğiniz gibi süt içmekten değil, enfeksiyondan kaynaklanıyor.
Aldığınız sıvı miktarını birkaç gün artırın düzelir inşallah.

bLaCkRaCe

İdrar kültür testi yaptırıp doğru antibiyotiği 2 kutu olacak şekilde kullanmalısın. Ve bu arada 3-4 lt su içmeyi de şhmal etmemelisin.

Cloud. Aynen bazen spermde o yolla çıkıyor ancak tortu geldiği zaman ikisini çok rahat ayırt edebiliyorsun.
Şu an tortu gelmesi kesildi, sanırım bi anda kalsiyumlu gıdalara yüklendiğim için oldu bu.

Bu beyaz tortular bendede meydana gelmeye basladi...enfeksiyon belirtileri yok...int arastirdigim kadariyla beyaz kan hucreleri olabilirmis..canimi sıkmıyor degil...birde buyuk abdestte zorlanirken sari yapiskan bir sivi cikiyor...sebebini bilen,ayni durumda olanlar yardimci olabilir mi?

Özellikle mevsim değişim günlerinde bu tür şeyler olur. Bol sıvı tüketmek ve enfeksiyona döndürmemek lazım.

Üst Alt