Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

T-sandalyelerin görsel kataloğunu nereden bulabilirim?

Şık görünümlü e-fix testekli t-sandalyeler arıyorum!

Anti Oksidan teşekkür ederim bilgin üçün amma aradığım görüntü bunlar değiı, [FONT=Times New Roman][SIZE=3]resimde ki e-fix t-sandalyesi İnvacare action 4 olduğun söylüyorlar amma değil, [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]google'da İnvacare action 4 aratdım buna benzeyenin bulamadım malesef. [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Resim1 Resim1

Birde bu videoda kı [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]t-sandalyenin marka ve modelin bilen varmı?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]

Arkadaşlar bu işaretli yerde ki marka ve modelleri nereden bulabilirim?

Alber firmasının iletişim adresi bura ancak türkçe bulamadım. Contact form

Sanırım medikalcilerden bulabilirsiniz.

Alber firmasının Türkçe iletişim adresin biliyorum amma onlar diyor ki siz önce t-sandalyeni seçin sonra biz size e-fix'in uyumlu olub olmadığın söyleyelim, bende bir türlü hoşuma giden bir t-sandalye bulamıyorum, e-fix'in broşüründe ki bu resimde ki e-fix t-sandalyesi İnvacare action 4 olduğun söylüyorlar amma değil, google'da İnvacare action 4 aratdım buna benzeyenin bulamadım malesef. Resim1 Resim1

Net üzerinden medikalcilerden bulabilirmiyim?
Birde bu videoda kı t-sandalyenin marka ve modelin bilen varmı?

Üst Alt