Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

T11 tam kesi için hangi oranda rapor veriliyor. %60 verilmesi normal mi!?

Konular
44
Reaksiyonlar
12
slm
T11 omurilik felçlisiyim göbekten alt tarafında kesinlikle his ve hareket yok, kazadan sonra ilk defa saglık raporu aldım ve rapordaki sakatlık oranım %60 durumu benden daha iyi olan veya biraz daha kötü olan birkac felçli arkadaşım var ve bunların hepsinin sakatlık oranları %75 in üstünde. neden benimkini düşük vermişler?

sakatlık oranının düşük olması 2022 maasına veya alacagım tazminata olumsuz bir etkisi olur mu? olursa bu raporu düzelttirme imkanınm var mı?

son olarak doktorlar bu raporu verırken ciddi bir muayene yapmadılar. sadece fizik tedavi polikliniğinde doktor önce sağ ayağını sonra sol ayağını cek dedi sonra gönderdi, nörolojide ise neyim oldugunu ve nasıl oldugunu sordu!

şimdi ne yapmam gerekiyor? baska hastaneden yeni bir rapor alabilir miyim?

merhabalar,
öncelikle geçmiş olsun , trafik kazası yada iş kazası sırasında bu hasar meydana geldi ise mutlaka alacağınız tazminat verilen özür durum oranına bağlı olarak değişecek..ve önemli bir hatırlatma ; trafik kazası sonrası sakatlık sözkonusu ise raporunuzda mutlaka "araç içi-dışı spinal kord yaralanması " ibaresi olmak zorunda..daha geniş kapsamlı bir heyet raporunu mümkünse eğitim araştırma yada ünv. hst. nden almanız faydanıza olacaktır..

saygılar

kesinlikle yanlışlık var enaz % 90 olmas lazım eğer his durumu söylediğin gibi ise kesinikle yeni rapor al tabiiki her yerden hak kayıbın uğrarsın

Kesinlikle doktorların işgüzarlığı! İtiraz edin... %90'ın altında rapor söz konusu bile olamaz.

ilginiz tesekkür ederim
peki şimdi ne yapmam gerekiyor, dava yoluna mı gideyim yoksa direk hastaneye gidip doktorlarla mı konusayım zannederim doktorlar beni muhattap almazlar

slm arkadaşlar
3 hafta önce il saglık müdürlüğüne itiraz dilekçemi verdim 1 hafta sonra başka bir hakem hastaneye iki ayrı sağlık raporu almam için yönlendirdiler aldığım ilk raporda sakaktlık oranım %93.6 olarak verilmiş
bundan 1 hafta sonra ikinci kez saglık raporu için heyete girdim ama bunun sonucunu söylemediler. İl sağlık müdürlüğü iki sonucu karşılaştırarak yeni bir sakatlık oranı belirlemiş ve cıkan sonuç net %90
bülent abinin de dediği gibi tamamen doktorların işgüzarlığıyla sayesinde 1 ay boyunca bunu düzeltmek için uğraştım ama sonuçta gercek oranı aldım

önemli olan sonuç başardı n ne yapalım buda bizim kaderimiz birileri bozacak bizde yapmak için uğraş vereceğiz

tam kesilerde bir çok işlev fonksiyonunu kaybediyor...%60 imkansız .....

L1 paraplejiye %45 oranda rapor vermişlerdi. insanlarla dalga geçer gibi...

Üst Alt