merhaba arkadaşlar 29.10.2008 tarihinde ankarada ayaş yolunda arkamızdan gelen bir aracın uzun farlarında çok rahatsız olmuş idik 4 ikaz yapmamıza ragmen yaklaşık 5 dakika kadar uzunlarını hiç söndürmedi bunun üzerine biz busefer yavaşladık bizi solldı bizde uzun farlarımızı yakınca bizi yavaşlatıp durmamızı sagladı ve araçtan inen kişi üzerimize dogru gelmeye başladı ve belindeki silahı çekip 4 kurşun bana 1 kurşunda araç kullanan arkadaşıma sıktı ve kurşunun 1 tanesi T12-L1 arasına gelmesi sonucu felç oldum
sag bacagım sol bacagımdan daha fazla uyuşuyor ve dayanamıyorum bunun için dr.rum neoruntin kullanıyorum ama fazla etkisini görmüyorum.
arkadaşlar benim durumumda olupta hiç düzeleniniz oldu mu
ayrıca sonda kullanıyorum hastane raporumda omurilikte kesi yok. lütfen arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var
30 yaşındayım 1 kızım ve 1 oglum var. almanyada xcel center diye bir hastane varmış hiç ginenleriniz oldu mu düzeleniniz var mı acaba.
allah hepmzn yardımcısı olur inşallah
sag bacagım sol bacagımdan daha fazla uyuşuyor ve dayanamıyorum bunun için dr.rum neoruntin kullanıyorum ama fazla etkisini görmüyorum.
arkadaşlar benim durumumda olupta hiç düzeleniniz oldu mu
ayrıca sonda kullanıyorum hastane raporumda omurilikte kesi yok. lütfen arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var
30 yaşındayım 1 kızım ve 1 oglum var. almanyada xcel center diye bir hastane varmış hiç ginenleriniz oldu mu düzeleniniz var mı acaba.
allah hepmzn yardımcısı olur inşallah