Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

T12-L1 ateşli silah yaralanması sonucu felç oldum. Düzelme olabilir mi?

gökhan özkan

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar 29.10.2008 tarihinde ankarada ayaş yolunda arkamızdan gelen bir aracın uzun farlarında çok rahatsız olmuş idik 4 ikaz yapmamıza ragmen yaklaşık 5 dakika kadar uzunlarını hiç söndürmedi bunun üzerine biz busefer yavaşladık bizi solldı bizde uzun farlarımızı yakınca bizi yavaşlatıp durmamızı sagladı ve araçtan inen kişi üzerimize dogru gelmeye başladı ve belindeki silahı çekip 4 kurşun bana 1 kurşunda araç kullanan arkadaşıma sıktı ve kurşunun 1 tanesi T12-L1 arasına gelmesi sonucu felç oldum
sag bacagım sol bacagımdan daha fazla uyuşuyor ve dayanamıyorum bunun için dr.rum neoruntin kullanıyorum ama fazla etkisini görmüyorum.

arkadaşlar benim durumumda olupta hiç düzeleniniz oldu mu

ayrıca sonda kullanıyorum hastane raporumda omurilikte kesi yok. lütfen arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var
30 yaşındayım 1 kızım ve 1 oglum var. almanyada xcel center diye bir hastane varmış hiç ginenleriniz oldu mu düzeleniniz var mı acaba.
allah hepmzn yardımcısı olur inşallah

İNŞALLAH çaresini bulursun..çok üzücü bir olay gercekten..ama ben olaydan çok etkilendim yaaa direk sıktı yani tartışma felan yok....vay vay vay......ailen le olsa ne olcaktı peki...:mad: ölürmüsün öldürürmüsün.....

Evet

Silahinda zaten 5 kurşun varmış daha fazla olsaydı hepsini sıkardı ordada hayatımızı kaybederdik oda elini kolunu sallaya sallaya gezerdi

Gökhan kardeş öyle kolaymı ya sıkmak biraz abartıyorsun gibi geldi bana....

Yok

Yok kardeş malesef durum böyle abartmış olsam yataga bağlı olmazdım allah hepimizin yardımcısı olsun

amin diyelim kardeş.çok geçmiş olsun..peki o eşkiya nerde şimdi...

o eşkiya şu ana ceza evinde yatıyor mahkeme halen sürüyor ne kadar ceza alır bilmiyorum allah görüyor oda cezasını bulur inşallah adam 55 yaşında gırtlak kanseri bir adammış mahkemeye ilk gittigimde orda gördüm bugazına birşey dayıyor öylelikle konuşuyor pişmanım hakim bey diyor tanıyormusun diye sordu ilk defa gördüm diyor bir anda oldu diyor pişmanım diyor 4 kurşunu yediğimde kendimdeydim plakasını ben aldım hastanede polislere verdim aynı gece yakalanmış.durum bu

valla kardeş tekrar gecmiş olsun.yalnız benzer bir olay arkadaşımın başına geldi.zanlı yakınları günlerce arkadaşımın ailesinden ve kendisinden şikayetci olmamasısı için yalvardı.ve maalesefff şikayetci olunmadı.15 yıldır arkadaşı ne aradılar nede sordular.......:mad: ve arkadaşım su anda çalışamıyor.....

T12 l1 omurilik

Omurilikte hiç gelişme yada düzelmesi olan varmı kader arkadaşlarımız.

Gökhan kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun. bendede t12 ateşli silah yaralanması var siteyi takip ediyorsan önemli olan tahribatın boyutu, ama iş ateşli silah yaralanmasına gelince sadece tahrip etmiyor üstelik yakıyor;
seni karamsarlığa itmek istemem ama benim alışmam 3 senemi aldı. bir çok omurunda eziği kırığı bir dünya pilatini olupda 5-6 ay içerisinde yürüyen arkadaş gördüm bende ne pilatin ne ezik ne de kırık var sadece mermi omura sürtüp geçiyor, sonuç olarak 3 yıldır sandalyeye bağlıyım...

Üst Alt