Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

T7 seviyesi omurilik felçli biri akülü sandalye kullanabilir mi?

Nergiz, akülü sandalye joystick ile kullanılır, malum. Eğer bir parmağını bile kullanıabilir durumdaysan, tabii ki akülü sandalye kullanabilirsin.
Yalnız, unutmamak lazım, akülü sanldaye kullanmak kol kaslarının zayıflamasına neden olur, vücudu tembelleştirir. Eğer manuel sandalye kullanabiliyorsan, kesinlikle ama kesinlikle akülü sandalyeye geçme. Sadece, nadiren kulanmak zorunda kalırsan kullan, o kadar. Onun dışında manuel sandalyeyi kullanmaya devam et.

Kollarımı kullanabiliyorum. Belden aşağımı hissetmiyorum sadece. Evde manuel kullanıyorum ama dışarıda zor oluyor. O yüzden akülü araba almak istedim. İlginiz için teşekkür ederim. Bugün bir tane ikinci el Otto Bock A200 buldum. Sizce ikinci el almalı mıyım? Sıfırları malum çok pahalı..

Bİlemiyorum. 2. el sandalye iyi kullanılmışsa, alınabilir tabii. Aksi halde alınan araç başa dert olur... Ben olsam 2. eli denemden, incelemeden almazdım.

Üst Alt