Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Taahhütlü internet hattımı iptal ettirirsem ne kadar bedel öderim?

Superparka

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Selam öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Benim öğrenmek istediğim Türk Telekom internet hattımı taahhüt süresi dolmadan kapattırmak istesem ne kadar bir bedel öderim şimdiden teşekkürler.

Superparka Kaç aylık taahhüt yaptırdığınıza bağlı
Örneğin 60 liraya 12 aylık taahhüt yaptırırsanız 12*60=720TL varsa yine artı cayma bedeli ödersiniz ama en düşük miktar 720 olur.
24 ay yaptıysanız 60*24= 1440TL ödersiniz.

Aylık 60 değil de 50 ödüyorsanız ona göre çarpın kaç aylık taahhüt verdiyseniz.

Yok cnm okadar olmaz o, farklı mantıkla ilerliyor, modem aldıysanız yada ek ürünler aldıysanız vs vs diye gidiyor, en güzeli hizmet aldığınız firmayı arıyarak cayma bedelini öğrene bilirsiniz, ama eğer farklı bir firmaya gecicekseniz mesela ttnet ten vodafon adsl gecicekseniz vodafon cayma bedelini ödüyor, bunu dikkate alarak işlem yaptırın.

shoalin Aynen öyle..
Kaç aylık taahhüt ettirdiyseniz kalan ay kadar ödemenizi yaparsınız.
12 aylık taahhütse siz ilk 3 ayı ödeyip iptal ettirdiyseniz ve ücretiniz 60tl ise;
60*9 ay ödenmesi gereken tutarı ödersiniz.

Yok canim abartmayin.
Kullandiginiz urunun aylik ucreti 100 diyelim lakin siz taahhut ettiginiz icin 60 lira oduyorsunuz diyelim 4 ay kullandiniz kampanyaya katildiginiz icin aldiginiz indirim oraninda 4 x 40 = 160 buna ek olarak cayma bedeli odersiniz.

Gül Hanım Geçen ay 24 aylık ttnet aboneliğimi bozdum, 190tl ödedim :D daha doğrusu vodafon ödedi 5 ay kullanmıştım ttnet i, o dediğiniz rakamlar uçuk rakamlar öyle bir şey yok.

Ttnet sitesindeki taahhütlü uygulamaların koşullarının ekran görüntüsünü paylaştım.
Sizin kampanyanız farklı bir kampanya olabilir.
Ttnet borcunuzu neden vodafone ödedi?

Pazarlama Taktiğidir, müşteri çekmek ve hedef kitleyi genişletmek amacı ile yapılan bir taktik, çoğu firmada vardır bu uygulama. tabi 250tl ye kadar sınırlıdır. firmadan firmaya farklılık göstere bilir, müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alına bilir.

Engelli tarifelerinden yararlanırsanız onlarda taahhüt yok diye biliyorum.

türkceel süperonline da engeltanımayanlar kampanyası var, taahhütsüz yararlanıyorsunzu yüzde 40 raporunuz varsa..,

Sağolun dostlar bir ara vodafonea gidip konuşayım bari harbiden şu tüm kapattırma giderlerini karşılıyorlarsa o zaman iş güzel olur. Yalnız plumeria hanım dediğiniz rakamlar gözümü korkuttu inşallah öyle değildir.

Mesajların hepsini okumadım ama,

Kullandığınız aylarda ne kadar indirim aldıysanız o kadar para ödersiniz.

Örneğin; 60 tl olan paketi 40 tl ye 10 ay kullandıysanız. 10x20=200 tl ödersiniz

Üst Alt