Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tabanlarımda sorun var ve çenemde platin var. Askerlikten muaf olur muyum?

xenophanes

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar polislik sınavına girerken tabanlarımdan doalyı polislige girememiştim
şimdi ise çenemde tümör çıktığından dolayı 5 kez ameliyat oldum ve sol çenemde platin var

bu şekilde askere alınır mıyım acaba cevaplar için şimdiden teşekkürler

Tabanlarından dolayı askere zaten alınmazsın. Çenende çıktığından büyük ihtimal muaf olursun.

tescili bozup gidip kontrol edesim var ama kesin olmadığından korkuyorum açıkcası

tşk ederm yine de tam anlamıyla aydınlanamadım bedelli yapmadan buna bi görünsem sonra beedelliye dönse diyorum

Başvuru prosedürünü bilmyiorum ama bunu böyle denk getirmek pek mümkün olmaz diye düşünüyorum. Muaf sayılıp sayılamayacğaını nasıl teyit edebilirsin bilmiyorum.

Bir önerisi olan var mı arkadaşlar?

cenede tumoral kitle ve fitik

Merhaba arkadaslar cenemde tumoral kitle var hep yenileniyor tekrardan 5 kez ameliyat olmama ragmen simdi tekrar sisti bugun hasteneye gittim doktor bel fitigi da var dedi sol cene altim yapay kemik yuzum siskin sol taraf biraz yasim 30 oldu tecilim bitti acaba tekrar saglikla ilgili tecil yada curuk verirlermi. Hic kontrole gitmedim askeriyede

üniversite için askerlik kağıdı

merhaba arkadaşlar çenemde tümör olması ve düz tabanlık olduğundan askere gittiğimde beni askeri hastaneye sevk etmelyiz dediler bende gitmedim henüz şimdi üniversite kazandım ve okul askerlik kağıdı istiyor sevk olduğum andan itibaren böyle bi kağıt alma ,mkanım nedir sağlık durumu uzun sürerse üniversiteye kayıt olamaz mıyım ?

Mesajınızı paylaştıktan sadece yarım saat sonra cevap veren yok, ne biçim forum şeklinde serzenişte bulunmaya başlamışsınız. Bu konuda haklı olduğunuzu düşünmüyorum.
Askerlik için ise şube sizi hastaneye sevk etmiş ancak siz gitmemişsiniz, o sevk işlemi tamamlanmadan şube size askerlik durum belgesi vermez. Askerlik şubesine başvurup durumu anlatın belki geçici bir belge verirler.

saygıdeger hocam öncelikle eski mesajımda da cevap yok neyse konuyu şöyle söyleyeyim henüz bi sevk almadım sadece durumumdan ötürü sevk edeceğiz dediler sevk verirlerse dahi bi haftada yetişemezse kayıt olayı nasıl olacak acaba

xenophanes

Siz sadece danışmışsınız anlaşılan. Henüz askerlik muayene tarihiniz gelmemişse belgeyi verirler, sonra da öğrenci olduğunuzdan dolayı tecil edilir zaten.

Üst Alt