Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tablet pc tavsiyeniz?

mb21

Yasaklı Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar grundig gtb 701 tablet pc almayı düşünüyorum acaba casper mi,grundigmi?fikri veya tecrübesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Fiyatı arasında büyük fark yoksa kesinlikle iPad Miniyi öneririm. Hücresel veri alışverişi yapabileni olursa çok daha iyi olur. Aynı şekilde dizüstü bilgisayar olarak öncelikle Mac'i incelemenizi isterim.

ya arkadaşlar bu tabletlerden film sitelerine girilip film izleniyomu androitlerden pek anlamam kızıma aldım bu siteleri açamıyoz androit olduğu içinmi acaba normal lettopdan izliyoruz

Flash Tabanlı ise video, iPhone vs. Ile izlenmez... Hangi sitedekileri izleyemiyorsunuz?

herhangi bi film sitesi farketmiyo flash tabanlı ne demek nasıl bişey bu

grundig tablet aldım dün.ama nedense bilgisayarımdaki wifi ile bir internet bağlantısı kuramadım.bende avea jet modemde var onuda dendim olmadı.
çare nedir?

ayrıca connectify den başka işe yarar bir program yokmu?önceden çalışıyordu şimdi ise çalışmıyor

tablette internete bağlantı sorunu..?

grundig marka tabletimden internete girmenin yolları nelerdir?

internete bağlanma sorununu iki şekilde çözdüm.1-wifi router özelliği olan 120 tl lik bir cihaz aldım.2- android telefonumdan.tabiki 120 tl çöpe gitti.bu arada grundig i tavsiye ederim.

Cube 10.1 inc tablet kullaniyorum cin mali ben cok memnunum hem incelik hem 6 saat sarz suresi var.

ipad! diğerleri yok. kıyın paraya bir kere alın sürekli kullanın.

Üst Alt