Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tablo 3.4'e göre yeniden değerlendirme istenen var mı?

GoXEl

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
1
Merhaba,

Raporumu Ankara "tablo 3.4'e göre fonksiyon kaybını yeniden değerlendirin" diye bir not ile geri göndermiş. mevcut rapora bu bilgiyi ekleyecek hastane. benim sormak istediğim şey bu. Yani rapora bu bilgiyi işlerken nasıl bir ibare eklenecek, daha önceden benzer bir geri dönüş alıp, hastanede raporuna bu bilgiyi işleten biri varsa lütfen bana acil bilgi versin. Yeniden geri dönsün istemiyorum raporum.

Tanı: Sol dizde Ankiloz ve Valgus Deformitesi (%33 + %33) = %55 oranlı raporum var.

Tablo 3.4 göre ise : Sürekli çift koltuk değneği kullanmam gerekiyor, yani (i) şıkkı. Bu ibareyi rapora mı işletmek gerekiyor?

yarın hastaneye gidiyorum, lütfen yardım :(

Selamlar,

göksel

Göksel kesinlikle herhangi bir cihaz kullanmadan gitme derim, zaten yeterince kısalık ve zayıflık var baston + dizimi hareket ettiremiyorum diyosun onun içinde bir aparat kullan ona göre git.

dokora kalırsa oran düşer aynen bende oldugu gb 40 oran onaltıya düşürdüler şerefs.....ler

raporun açıklama kısmına tablonun hangi şıkkına denk geliyorsa açıklamalı ile yazılmalı..% 40 veya daha yukarı alman için ya çift koltuk değneği götür yanında,ya da en kötü ihtimal 1 koltuk değneği ve kafo götür..diyelimki tablo 3.4 yine raporun onaylanmazsa 6 ay sonra yeniden başvur tablo 4.1.2 ye göre almaya çalış...

H: Hasta iki baston veya iki koltuk değneğini rutin olarak kullanmak zorundadır:% 48

İ: Kısa bacak breysinin (AFO) yanısıra iki baston veya iki koltuk değneğini sürekli kullanmak zorundadır:% 60

Tablo 3.4 e göre demekle bu şıklardan hangisine uyuyorsanız o ibarenin raporda belirtilmesini istemişler sizden doktora anlatırsanız onlar yazarlar ama doktorlar ilk defa bu cedveli görüyormuş gibi davrandıklarından raporu bizler yasal işlemler için kullanamıyoruz (mesela maliye gibi yerlerde) yani sağlık kurulundaki doktorlar bile bilmiyorsa bize de dönen raporların peşinden doğru ibareyi yazdırana kadar koşturmak kalıyor

ok. arkadaşlar bu konuda başhekim dahil tüm hastahane bana yardımcı oluyor. iki koltuk değneği ile gideceğim. raporun açıklama kısmına tablo 3.4 (i) e göre fonksiyon kaybı %55 dir, diye ibare ekleyecekler. Bu yeterli olur sanırım değil mi?

Merhaba,

Doktor tablo 3.4'e göre hasta iki koltuk değneğiyle yürüyebiliyor diye ek bilgi yazdı. Yazı imza da bugün yarın verecekler. görselini paylaşacağım buradan.

Selamlar,

Göksel

ama rapora işlemiyorlar, ankara ile görüştüm onlarda rapora işlemesinler dedi, resmi bir yazı ile mevcut raporuna atıfta bulunarak "hasta tablo 3.4 e göre çift koltuk değneği ile yürüyebiliyor" gibi bir yazı yazsınlar, o yazıda oran belirtmesin dediler.

Üst Alt