Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ortaokul yıllarında 2 sene kadar devam etmiş ve siyah kuşağa kadar yükselmiştim..hala belgelerim durur ama artık sadece belgeler duruyor.. Hocamız Murat Kayar dı siyah kuşak 3. dan...
lise yıllarımda yapmıştım bu sporu,uzak doğu sporları içerisinde en beğendiğimdir.
bir müsabaka da çenemi kırmıştı eleman ama yenmiştim
keşke bir daha fırsatım olsa da devam edebilsem ama nerdee))
ayakların daha çok esnek olduğu ve kullanıldığı spordur,siyah kuşak sahibi birisinin rahatlıkla 4-5 kişiyi alt edeceğini temin ederim.affetmez,çünkü çok esnek olursun,lastik gibi esnersin,adam vurmaya fırsat bulamadan iki üç tekmeyi arka arkaya yapıştırırsın,adam anlayamaz bile)
eğer kendinize bir saldırı olursa sadece savunma değil saldırı da yapabilirsin,tinercinin biri sana sallamayı çıkardı üstüne geliyor,savunma mı yapacaksın?
ben şaka yaptım güzel arkadasım ama 30 saniye çook rekorum 8 saniye
niye engelliler sayfasındayım sanıyosun. bu spor yüzünden burdayım!! herkesin acı bir hikayesi vardır!! hadi kalın sağlıcakla
Vayyy sitemizde baya bi vang çhu varmış yahu taekwon do diyom biri full contac biri kata demiş neyse Ben de biraz bu sporla uğraştım Allah yürü dedi 1. dan derken izmir (64 ve 68 kg ) bölge 76 büyük erkeklerde dereceler elde ettim .ama daha askerlik ve iş derken bu çok sevdiğimiz sporla aramıza mesafeler geldi ki bu spor çok namkördür bir idmanı kaçırma hem fizik hem teknik olarak 3,4 idman geriye götürür .Ama ne yalan söylüyeyim ne zaman salonların önünden geçsem veya müsabakaları izlemeye gitsem içim kıpır kıpır olur böyle tribünden atlayasım geliyor ama mutlaka bir gün gene buluşacağız o zamana kadar taekwon