Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tahammülsüzlük, istikrarsızlık vb. Eskiden hiç böyle değildim!?

Duman6Kestik

Yasaklı Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
Örneğin; 2006-2007-2008 li yıllarda bilgisayar başında oyun oynar hiç sıkılmaz vakit geçirirdim hatta uykusuzluk çekip bilgisayar başından ayrılmazdım, ve bunun gibi okulda derslerim de başarımda böyleydi verilen görevi, başladığım işi bitirirdim.

2018 yılı ve geçen son yıllarda aşırı bıkkınım;
# 3 kez universite istediğim bölümü kazanıp bi kaç ay okuyup bıraktım
# işe başladım 2 ay çalışıp bıraktım
# arkadaş ortamına giriyorum saate bakıp gitmek istiyorum, #misafirliğe gidiyorum 5dk sonra oradan ayrılmak istiyorum
# arkadaşım askere gitti bilgisarının ekran kartını ver oyun oynarım dedim çocuk askerden gelicek ben nerdeyse son1 aydır bilgisayarı açmışlıgım bile yok, ilk kartını verdiğinde 5 10 dakika oyun oynayıp sıkılıp bilgisayarı kapıyordum
# cuma namazina gidiyorum "tebareke ya zel celali vel ikram" hoca desede farzını kalkıp gitmeyi istiyorum

Hep böyle daha çok var annem çok sabırsızsın diyor ama bu durum hastalık mıdır neden böyleyim bilemiyorum

İnsan yaşlandıkça vazgeçer

ben de mesela evden hiç çıkmıyorum plak koleksiyonuma yoğunlaştım babam erken yatıyor ben de mecburen film izliyorum arada bir baka baka değil de kafamdan uydurduğum yağlı boya/akrilik resimler yapıyorum bu aralar felsefe kitapları almaya başladım onun dışında bol bol sigara-çay-kahve içiyorum vakit geçiyor

tkahveci86 benimkisi istikrarsızlık ama engel olamıyorum bu duruma, ne istediğimi bilemiyorum

# fitness salonuna gittim 1 hafta sonra bıraktim gitmeyi
# 4 -5 kere aof kurslari ve belediye meslek edindirme kurslarına gittim onları da bıraktım, ilk gittiğim günkü gibi istek ve arzu hiç kalmıyor

o dediğin y ve z kuşağının genel sıkıntısı önemli bişey yok rahat ol

Hemen hemen ayni şeyleri yasamışız allah sabır versin kardeş

Buna "BIRAKMA HASTALIĞI" da diyebilirmiyiz.
Pekala bırakmadan; öncesinde zevk alma daha sonrasında ise üzüntü duyma durumu oluyormu bendeki gibi

ayDÜNYAvazo

Aynen öyle oluyor. Siz bu durumla baş edebiliyor musunuz?
Kısa süre sonra yaptığım iş mesela işkenceye geliyor. Tv de açsam fenerbahçe - Galatasaray macını canlı belli bi süre sonra bıkıp evde dolanıp gelip 10 saniye izleyip gidip kahve cay yapıp biseyler atıstırıp öyle geçiriyorum
Kısa süre sonra zevk almak yerine ilgim başka şeylere kayıyor

çocukluk ve ergenlikte o kadar doyduk ki baydı artık teknolojiyle ilgili herşey büyük ihtimal 25-35 yaş arasındasın sen

@=tkahveci86

27 yaşimdayım
Bu sorunum sadece teknoloji ile değil, genel.

tkahveci86

Y w x z bilemem kuşakları. Buraya yazdıgim sorunu doktora yazıp sorucam. İnternette bu sorunu yaşayanlara hiperaktivite ve dikkat eksikliği hastalıgı yazmıslar

Aynı sorun bendede aldığın işi bitiremiyorsun maymun iştahlı olduğunu düşünüyorsun dheb dikkat eksikliği beyinden gelir ve küçük yaşta başlar hiçbirşeye 15 dkdan faxla tahammül edemezsin tedavisi uyuşturucu benzeri ilaçlardır gerçekten faydaları vardır ama herkez kullanamaz yan etkilileri var
Seninki depresyonda olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konuyu açalı 1 ay geçmiş durum hala aynı
Bu sikayetimi yaşayıp kurtulan var mı?

Yazılanları okudum. Ve kesin karar verdim. Bende de hiperaktivite var....

Üst Alt