Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tahkim komisyonu kararı ile güvence hesabından veya sig şirketinden tazminat alanlar?

Can1912

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar tahkım kararı ıle guvence hesabından veya sıgorta sırketınden tazmınat alanlar surecı bılgılendırmek amaclı anlatırmısınız ne kadar surdu tahkım kararından sonra ıtıraz olduysa ne kadar surdu ilamlı ıcra takıbı surecı odemenın alınması bızı aydınlatırsanız sevınırız

Can eger sigorta tahkim kararina itiraz yoksa en gec haftaya cuma parani alirsin...hayirli olsun avukatina sor ...en iyi o bilir

Benim is adli tip raporuna kaldi itiraz itiraz ....

@mandreyam

inşallah abı bekliyoruz bakalım senın olayı hıc bılmıyorum ama ınsaallah cozulu r

bısey daha sorcam senın tahkım kararına ıtıraz olmuştu sanırım karardan kac gun sonra ıtıraz ettıklerını ogrendın abı bu benım ıcın cok onemlı dedıgın gıbı onumudekı cumaya kadar bı sey cıkcakta ne cıkcak cok meraktayım kararı ıcraya verelı 10 gun oldu bakalım nolcak 30 ocakta güvence hesabına ulaşmış karar

Guvence hesabı ıtıraz ettı yıne

kusura bakma can1912 neden itiraz ediyor bende basvurucam avukat tutup tutmuycam kararsızım neler toplamam gerek evrak olarak kendi lerin yazdıkları harici ne istiyorlar kac ay gecmesi lazım kaza tarihinden sonra benim elimde su an karakolun verdiği kaza tespit tutanağı onda yazan da kaza yerine gidildi inceleme yapıldı herhangi bir ize rastlanmadı mobese kaydı vs hiç bir ize rastlanmadı diyo.yardımcı olup bi yol gösterirseniz çok sevinirim.

avukatla görüştüm bana çarpan aracın plakası olmadığı için guvence hesabina başvuracaklar burda kafama takılan guvence hesabi sigorta şirketinden az odeme yapar dedi avukat birde kalici rapor almadım daha evrakları yolluycaz dedi nasıl bir sonuç alırız

Benimde hemen hemen aynıydı kardeş kaza işleriyle uğraşan bı avukat bul güvence çok lanet bı kurum çok uğraştım yine itiraz ettiler boş yere ama kurum olduğu için avukat sonuna kadar ugrasiyormus bu itirazda sonrada istinaf a gider demişti avukat bizim dosya sağlam kesin alırız ama güvencenin avukatida müvekkil kaybetmemek için sonuna kadar uğraşır dedi bakalım hayırlısı sen sağlam bı avukat bul işin kolay değil raporu 1 yıl sonra adlı tiptan al en sağlamı

Sigorta şirketini icraya verdiğimiz zaman ne kadar sürüyor Bir bilgisi olan var mı

Karar yazıldıysa 15 gün içerisinde ödeme olur herhangi bir itiraz durumu söz konusu olmazsa.

Üst Alt