Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tahlil sonuçları emeklilik Sürecimi değiştirir mi?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
Hemofili hastası ve tek gözüm görmemesi nedeni ile %52 sürekli özürlü raporum ve vergi indirim hakkım var. Faktör duzeyim%4 ve sadece hemofiliden %40 oran aldım. Ama söyle bi sıkıntım var şimdi ilaç kullanma heyet raporum bitti ve yenilemeye gittiğimde faktör düzeyim tekrar ölcunmeseni istediler ve ben tekrar kan verdim,ve sonucunda faktör düzeyim%10 çıktı. Yani bu durumda %20 orana tekamül ediyor. Acaba sürekli almış Olduğum özürlü raporumu etkilerimi ilaç kullanma raporum. Bilgilendirirseniz beni çok sevinirim. Teşekkürler

Raporun sürekliyse yeniden heyete girmediğin sürece sorun olmaz.
Ama yeniden heyete girsen dahi tek gözün görmediği için % 32 alırsın, + 20 = % 46 yapar, yine 40'ın altına düşmez ve engelli hakların devam eder.
Ayrıca, vergi indiriminiz zaten olduğu için siz defterdarlığın sevkiyle gitmediğiniz sürece yeni rapor almaya kalksanız dahi onların yine haberi olmaz.
Varolan hakkınız alınmaz elinizden vergi indiriminizde süre olmadığı sürece ve deftardarlık sevkiyle yeniden rapor almaya kalkmadığınız sürece.

Çok teşekkür ederim kelebek hanım.evet vergi indiriminde süre yok.ve sürekli,ilaç yediğimiz için bazen oranlar yüksek çıkıyor.özürlü raporum çıkarırken 3 tahlil sonucu baz alınarak devlet hastanesinden özürlü raporumu çıkarmıştım.zaten sadece hemofiliden %40 Alıp Alıp vergi indirimim onaylandı ve sürekli.ilaç kullanma raporum düşük oran olsa bile deftarlığın bi sevki olmaz demii kelebek hanım

Sorun olmaz merak etmeyin içiniz rahat olsun.

Kelebek size ne kadar teşekkür etsem az.inanın içimi çok rahatladınız tamamen psikolojim düzeldi su an sizin sayenizde

Üst Alt