Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TAK Katateri ve Antibakteriyel TAK Kataterleri temini için: Kameryağız Medikal

kameryagiz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese Merhaba..Kameryağız Medikal olarak SGK ve Yeşil kart lı hastalarımızın ihtiyacı olan TAK kataterleri Heyet raporu ve reçetelerine istinaden 2 aylık dönemler halinde temin edilip evlerine kadar gönderilir.Müşterilerimizden ürün bedeli alınmamakta, ürünleri ücretsiz olarak verilip ücretleri kurumlarından tahsil edilmektedir.

TAK yapmanın belirli kuralları vardır bunların başında her tatbik öncesinde ve sonrasında mutlaka elleri bol sabunlu su ile yıkamak gelir. Her müşterimize ayrıntılı olarak TAK ın ne olduğu ve doğru TAK yapma kuralları anlatılmaktadır. Ayrıca çok fazla enfeksiyonla uğraşan veya hiç risk almak istemeyen müşterilerimiz için yine Heyet raporlarının ve reçetelerinin üzerine sadece 50 TL fark ödeyerek 2 aylık olarak Antibakteriyel TAK kataterleri gönderilecektir.

Daha detaylı bilgi için ;

www.Kameryagizmedikal.com

Serkan Çoynak
Tel :02163874113
Fax :02163870622
Gsm:05313876311

Herkese Sağlıklı Günler Dileriz .

2 ayda bir 360 adet tak yerine 540 adet veriyoruz

arkadaşlar bilginiz üzerine tak kullanımı 2 ayda bir yazılan reçeteyle berber 360 adet tak alınmaktadır
Firma olarak 2 aylık reçetnizle beraber 540 adet tak vermekteyiz hastalarımıza ve noter masraflarını da firmamız karşılamaktadır. Ve kurumunuzdan biz 360 adet tak ücretini almakta

metin ay

Hizmetin devamlılığı esastır bu söylediginiz bir kereliğinemi geçerli yoksa sürekli olarak sizden her 2 ayda bir 540 adet mi alacagiz.Eger öle ise diger medikaller üzerine para istemeye başlamışken siz 360 parası alarak 540 vereceginizi söylüyorsunuz .Böyle olsa bile bu ürünlerin yeni lootlu veya iyi bir ürün oldugunu düşünmüyorum.Yani nerden geliyor bu derenin suyu yıllardır tak yaparım ve medikalcilerle görüşürüm ilk defa karşılaştım böle bir şeyle .

evet benim firmam iflas etmedikce ve ben ölünceye kadar bu işlem böyle devam edecek

----------

benim malım oasisi malından iyi ve ben bu medikal piyasasını sizden çok iyi tanıyorum medikalin kar marjı %100 altında olmaz ondan dolayıdır ki bende artık %100 para kazanmak istemiyorum benim firmam çok hasta ve az para kazanma politası uygalayacktır

Sevgili kameryagiz ,
Bizlerin sizin bu tanıtımınıza kuşkuyla yaklaşmamızı mazur görün,çünkü biz engelliler "medikal firma" kelimesini duyunca medikal ve yardımcı olmak kelimelerini yan yana düşünemiyoruz.
Genelde yardım edeceğiz deniliyor ama sonu hüsranla bitiyor.

2.mesajınızda belirttiğiniz gibi medikal sektöründeki kar marjı çok yüksek,dediğiniz gibi kar marjı düşük tutulduğunda sizin tanıtımınızda olduğu gibi 360 yerine 540 elbette mümkün.

Ben tak kullanmıyorum ama tak kullanan arkadaşlarım için cazip bir öneri.

kardeş yeşil kartlıların işi gerçekten zor ve prosüdüre takılıyoruz onun için sana yardımcı olamıyacağım ama sıkıştığın zamanlarda benim firmam senin sondanı ücretsiz sana veririm

kardeş doğru demişler kaymakamlıktan alma şansımız var ama kaymakamlıklar çok zorluk çıkarıyorlar

abi gerçekten ihtiyacımız olduğunda bedaya sonda yollar mısnız

Üst Alt