Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tak kateter satışı yapmayı düşünüyoruz..?

Konular
57
Reaksiyonlar
1
arkadaslar türkıyede yeni marka antibakteriyel içinde suyu olan sonda satısı yapmak istiyoruz tüm saglık bakanlıgı olsun ce belgeleri olsun alınmıs sgk arkadaslarımızın cebinden 1 kurus cıkmadan temin ediyoruz türkıyenin heryerinede gönderiyoruz acaba bu işe girsek bizden kateter almayı düsünürmüsünüz bunun hakkında bilgi topluyoruz

Her yıl piyasaya birkaç yeni marka girmeye çalışır, ama bir süre sonra tutunamaz ve geri çekilir. Piyasadaki markalarla rekabet etmek kolay değil yani...

Kullanıcıların alışkanlığını değiştirmek de zor. Ben mesela yıllardır hi-slip kullanırım, çok memnunum ve hiç bir güç bana yeni bir şeyler denetemez...

evet cok dogru ve cok haklısın bende bu güvenini nasıl yıkabilirim ki sana daha iyi daha saglıklı en kalitelisini vermek için o yüzden bu soruyu soruyorum ve siz degerli arkadaslarımın fikirlerini alıyorum
size göndersem denemek istermisiniz ondan sonra karar verin burdada paylasın ne dersiniz ?

Çooook çok zor.

Sondayı test edebilirim tabii kendimce. Ama bu çok bireysel bir şey... Ticari açıdan hiç bir kıymeti olmaz. Kayda değer bir atlım için tanıtım, bayii ağı vs. derken astarı yüzünden pahalıya gelecektir.

eger sizde boyle dıyorsanız yapaçak birsey kalmıyor biraz daha arastırma yapmak lazım teşekkürler ilginiz için

Ucunda para ve zaman kaybetmek var. Onun için bir adım atmadan önce kırk kez düşünmek lazım... Dediğim gibi, zor bir piyasa.

Üst Alt