Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TAK kullanmaya yeni başlayanlar günlük yaşamlarını nasıl sürdürüyor?

loveandlive

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Sorum önce bez kullanıp daha sonra TAK'a geçenlere.

TAK'a geçtikten sonra bezi tamamen bıraktınız mı? Yoksa ikisini birlikte mi kullanıyorsunuz?

Uzun yolculuklarda ne yapıyorsunuz?
Geceleri kalkıp TAK yapıyor musunuz?
Dışarıda uzunca vakit geçirecekseniz ne yapıyorsunuz?

Bu konu hakkındaki sorularıma cevap verirseniz mutlu olurum. Teşekkürler.

Bende kaçak olduğu için bezide kullanıyorum dışarıda çok kalıcaksamda yapıcak bisey yok yanımda malzemem olur uygun bir yerde yaparım Tak ı

loveandlive

Günde 6 defa TAK yapacak şekilde bünyeni alıştıracaksın. Benim TAK saatlerim neredeyse sabittir. İçtiğim suyu doğru zamanda içerim, tam zamanında da TAK yaparım. Asla TAK yapmayayım diye az suç içmem günlük TAK sayımı azaltmam.
Gideceğim yerde TAK yapacağım bir mekanı her zaman gözüme kestiririm. Acil durumda...

Geceleri mutlaka TAK yaparım.

Mesanem büyükmüş 600cc,su içmeyide fazla sevmem ben günde 4 kere yapıyordum.Tabi bu iyi bir şey değil 4 değil de 5 olsun 6 olsun ama bol bol su için içebiliyorsanız.

Gece yatmadan ve sabah uyanır uyanmaz yapıyordum gün içinde de 2 defa.Geceleyin uyanıp yapmadım hiç

Şu anda tuvalete yapabiliyorum ama geldiğini hissetmiyorum.Yani takdan bir farkı yok gene aynı saatlerde kafama göre tuvalete gidip yapıyorum tek fark yanımda tak taşıma mecburiyetim kalmadı.

Nasıl olduya gelirsek bilmiyorum ama sanırsam tak yaparken çabuk bitsin diye kendimi sıkardım ve daha tazyikli yapabiliyordum.

Bir süre sonra da tak saati gelince taktan önce tuvalete gidip zorladım sonra tak yaptım,başlarda 50-100 cc arası kalıyordu zamanla 0ladım.

Bu şekilde aşamalı olarak taktan kurtuldum inşallah sende kurtulursun...

Üst Alt