Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TAK sonda alabileceğim bir firma önerir misiniz?

tılafsınlı

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
4 yıldır tak ve hasta bezi aldığım medikal firmasından artık bıktım. vekalet vermiştim artık sağlık ödemelerini medikaciler kendileri alıyormuş hastanın hesabına yatmıyormuş. lütfen bana sağlam bir medikalci önerir misiniz.
hi slip sonda satan bir firma olsun mümkünse.

tılafsınlı

Artık ödemeler medikalcilere yapılacak. Bu konuda kimse farklı bir uygulama yapamaz.

Hangi şehirdesin?

Ben Kastamonu'dayım hi slip sonda kullanıyorum bugün medikalci bu markayı bırakmış başkada kullanmak istemiyorum bununla rahat ediyordum nasıl temin edilir acaba

Sonda aldığım Medikal firmayı değiştirmek istiyorum. Önerileriniz?

Arkadaşlar ben sondayı aldığım medikal firmasından hiç memnun degilim reçeteyi hep geç yazdırıyor bu yüzden de rapor tarihi ile reçete tarihi arasında fark oluyor ve eksik sonda alıyorum malzemeleri zamanında göndermiyor benim arayıp sormam gerekiyor sizlerde bu tur sorunlarla karşılaşıyor musunuz rapor tarihimin bitmesine 14 ay var bu şekildeyken medikalciyi değiştirebilir miyim 2014 yılından beri aynı medikal firmasından alıyorum 4 yıldır bu sorunu yaşıyorum

Bende degiştirecegim. Rapor tarihini beklemenize gerek yokki reçete günü geldiğinde istediginiz medikalden alabilirsiniz.

Nasil olacak rapor onlarda onlar cikarmisti

Noterden vekalet cikarmam gerekmiyor mu

Ben hic vekalet vermedim. Sizin vekalet durumunuz var galiba sizin adınıza işlem yapıyolar sanirım.
Vekalet olayında izlenecek yol nedir inanın bilmiyorum..

Ben 2014 yilinda bu firmadan sonda almaya basladim o zaman vekalet vardi simdi var mi bilmiyorum bu konu hakkinda bilgisi olan lutfen yardimci olur musunuz

Hi-slip Plus sonda ve hasta bezi istanbulda medikalcı ariyorum

arkadaşlar şu an çalıştığım medikalcıyla çok anlaşamıyorum. istanbulda bahçelievlerde varsa. güvenilir bir sondacı yazarsa sevınırım.

Bahçelievler'de TAK Medikal var , ondan alıyorum.Memnun muyum? Eskiden evet son zamanlarda pek değil.

Arkadaşlar ben 2018 de hasta alt bezi için kurum ödemesine ilave 260₺ Ödüyor sonda için kurum ödemesine fark vermezken ,Ocak 2019 itibari ile sonda içinde kurum ödemesine ek 200-320₺ fark istenmektedir ,sizlerdede durum aynımıdır.

2019 temmuz nerdeyse bitmiş hem sonda hem hasta alt bezi için fark ödeniyor hem de hatırı sayılır bir fark insaf mı kalmamış saflığımızmı artmış .....

Üst Alt