Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tak sonda ihtiyacı olan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dangerman

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Tak denen 6 saatte bir kullanılan sonda mevcut elimde isteyen olursa ihtiyacı olan arkadaşa vermek istiyorum en kaliteli olan yurt dışından getirtmiştim boşta duruyor ihtiyacı olan buradan yazarsa yollarım hemen...

Sevgili arkadaşım duyarlılığın için teşekkür ederim lütfen yanlış anlamayın sondanın son kullanma tarihine bakar mısın? Bir arkadaşımın başına geldiği için söylüyorum ona da hastanede çalışan bir arkadaşı tak vermiş tarihine bakmadan sonra epeyce bir süre sağlık sorunu yaşadı. Benim ihtiyacım yok sadece hatırlatmak istedim kusura bakmayın. İyi geceler....

Selamlar, sevgili Dangerman gösterdiğin duyarlılık için teşekkür ederim. Bana gönderebilirsen çok sevinirim. Özellikle yaz aylarında sondalarım yetmiyor parayla almak zorunda kalıyorum :(

Bunlarda son kullanma tarihi oldugunu bılmıyordum ama bakarım Cem bey 5334848222 bana ulasırsanız adres bilgilerinizi alıp hemen yollarım bu gün size..

Şimdi baktım ama üzerlerinde son kullanma tarihi yok bunları yurt dısından getirdim burdakı sondalar gibi değil hepsi tek tek kapalı poşet ambalajında ne kutusunda ne kendı poşet ambalajının dışında son kullanma tarihi ile ilgili hiç birsey göremedım Cem bey siz genede kullanmadan önce bir daha bakın gösterın bır medıkal firmasına iciniz rahat olsun bu size 6 ay yeter göndereceğim sondalar..

Çok teşekkür ederim Dangerman. Mesajını az önce okudum. Bu saatte ancak açabildim bilgisayarı. Çok yoğun bir gün geçirdim. Yarın verdiğin numaradan arayacağım seni. Görüşmek üzere...

dangerman sende omurilik felçlisin.. senin ihtiyacın olmuyormu tak sondaya? yoksa iyileşme meydana geldi ihtiyacınmı kalmadı?

3 yıl oldu sonda kullanmıyorum ben bunlarıda almıştım ihtiyacım kalmadı yolladım hepsini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt