Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Takıntılarım azaldı ama depresif düşüncelerim arttı!?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Rexapin 2.5mg ve prozac 20mg kullanıyordum, geceleri uyumakta zorluk çektiğimi, ara ara gelen intihar düşüncelerim olduğunu fakat hiç denemediğimi, takıntılarımın arttığını doktoruma belirttim.rexapin 2.5mg 5 mg'a çıkarıldı fakat o kadar kötü bir hal aldım ki günde 12-13 saat uyuyorum ve hala uyku durumunda oluyorum, depresif bir dönem geçiriyorum ve duvarlar üzerime üzerime geliyor, her ne yaparsam yapayım mutlu olamıyorum ve yaptığım şeyden sıkılıyorum.misafirliğe gidiyoruz sıkılıyorum.kitap okuyorum sıkılıyorum.ders çalışıyorum sıkılıyorum.sadece uyumak istiyorum ve bir an önce ölmek istiyorum aynı zamanda ölmekten de korkuyorum böyle bir tezatlık içerisindeyim.çok bunaldım ne yapmalıyım 10 aydır ilaç kullanıyorum bitmeyecek mi bu kabus hiç bir şeyin düzeldiği yok.

benzer durum bende de var. insanlardan kaçıp köşeye sinince bu depresyon azıyor yalnız. haftasonu ben de eve kapattım kendimi bak depresyonum azdı ! bende de distimi var sanırım.2 seneden fazladır ufacık bi aksilikte sinir küpü oluyorum.doktorum sosyalleş diyor ama tüm arkadaşlarım evli! nasıl sosyalleşeceğimi düşünüyorum. hayat benim yüzümden çok ama çok kötü geçiyor. benim de durumum benzer. ben bi de işte çalışıyorum yalnız.

Üst Alt