Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Taksim ilk yardım hastahanesi'nden rapor alan arkadaşlar var mı?
bu hastahaneden önceki ay veya bu içerisinde rapor alan arkadaşlar var ise bizlerle gözlemlerini rapor almadaki zorlukları ve sıkıntıları paylaşabilirlermi
ben aldım ortepedi doktoru çok kötü yani eski cetvele göre verdi bana ondada % 40 geçemedim kendi kafasına göre veriyor diger lerini bilmiyorum orda hangi engelin varsa ona göre muayene oluyosun hepsini dolaştırmıyorlar ama ben ortepediden 2 kez rapor aldım ikiside düşüktü
Bu, sadece rapor verilecek branş doktoruna muayene olma işi güzelmiş aslında... Diğer hastaneler de bunu uygulamalı. Boşu boşuna ilgisiz polikliniklerde kalabalığa yol açıyoruz...
evet arkadaşlar bugün doktor 30,40 dakika'lık muayeneden sonra %41 raporu onayladı saglık kuruluna gittim. 21 hazirana gün verdi. o gün gelip tüm poliklinikleri dolaştıktan sonra, raporu alıcam yüze,yüze balıgın kuyrugana geldim bakalım.
oturanboğa banada süpriz oldu diyebilirim ortapedide işim bittikten hemen sonra saglık kuruluna gittim randevu almak için oradaki bayana neden sadece rahatsızlıgımla ilgili tek poiklinkige gittim diye sordum bayanda %40 veya üzerinde rapor alırsanız size randevu verilecek ve diger poliklinikleri gezicekseniz dedi yani banada süpriz oldu diyebilirim.
Merhaba ben de geçen yıl (2012) bu hastaneden rapor aldım. Kesinlikle ve kesinlikle ortapedi dr'u çok kötü. Nedeni de kendi kafasına göre takılıyor. Beni rontgene gönderip sonuçlarıma dahi bakmadı. Ve Baltazardan haberi olduğunu dahi zannetmiyorum. Az önce arkadaşın yazdıklarını şans eseri okuyunca ben de paylaşmak istedim. Nöroloji dr u da heyette olan bayan inanılmaz alakadar ve ilgili. Raporum %34 de kaldı.
Bu sene obsesif kompulsif bozukluk yeni yasaya eklenince tekrar psikiyatriden başvurmak istedim, (aynı hastaneye) fakat bu seferde psikiyatri dru benim bu konuda bilgim yok benim imzam yetmez deyip beni gönderdi. Zaten geçen yılda rahatsızlığımı söylediğimde okbden alamazsın deyip hemen göndermişti. Hiç bir şey anlamadım. Orda 3 psikiyatris daha var. Heyet drunun doç mi olması gerekiyor anlamadım. Yasal olarak mı yetkisi yok, kendisi mi kabul etmedi? Prosüdürü bilen bu hastanede psikiyatri tecrübesi olan arkadaş var mı acaba?