merhaba arkadaşlar! kısa bir süre önce göz protezim küçük kızımın haylazlığı yüzünden çöpe gitti kızım onu akşamları koyduğum kaptan almış ve çöpe atmış! zaten beş aydırda işsizim ve işsizlik maaşıyla güç bela yaşıyorduk. beden işçisi olarak ağır ve yorucu sanayi fabrikalarında çalışmayı denedim ama olmadı! yapamadığım için işten çıkarıldım. işe girip çıkınca işsizlik maaşımda kesildi. bu şekilde iken yani göz protezim yok iken iş görüşmelerine gitmek bile zor geliyor! çünkü yüzümün görünüşü benim büroda yada resmi bir iş üzerine ofiste çalışmama engel oluyormuş gibi davranıyorlar! arada bana gece bekçiliği yaparsan işe alırız diyen bile oldu yani lise mezunuyum. iktisat fakültesi maliye bölümünde okuyorum! bilgisayar operatörlüğü ve web tasarımı sertifikalarımda var ama bulunduğum semt fabrikalar bölgesi olduğu için hep ağır sanayi işlerinde beden işçisi statüsünde engelli işçi alımları var! bir an önce protez gözümü yeniden yaptırmalıyım! taksitle yada bir iş bulduktan sonra ödemesine başlayabileceğim bir protez göz merkezi arıyorum!!! ne gerekirse yaparım. gerekirse senet sözleşme imzalarım. yardımcı olabilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum.