Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Taktan kurtulmak için Lazer ve Akupunktur tedavisi

MrYılmaz

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba

ben forumda yeniyim 6 ay önce başımdan bir kaza geçti ve şuan tak kullanıyorum.Kaza rizede oldu.Şuan bodrumda bir doktoru duyduk kalktık bodruma geldik bir ümit.Şimdi şuan bodrumda ilk günüm bugün Dr.Abdurrahim Görür bey ile ilk görüşmemizti.Durumu anlattık ve ilk tedaviye bismillah dedik.

Tedavi 3 hafta sürücek.Kendisinde biraz da Allah korkusunun azlığından kaynaklı aşırı bir özgüven var ve beni kesin iyileştireceğini söylüyor.Tedavi nasıl diye sorarsanız akupunktur benzeri bir şeydi vücüduma iğneler takıldı ve hafif elektrik verildi.Sonra belime aynısı yapıldı.Bence başarılı olabilecek bir tedavi gibi duruyor ve hemen buraya yazma ihtiyacı hissettim.Çünkü ankarada gittiğim o kadar doktor hiçbişey yapılamaz,beklenilecek dedi ama bu adam işini bilen,kendinden gayet emin biriydi.

Bunları buraya belki aranızda maddi sıkıntısı olmayıpta böyle bir yer arayanlar vardır diye yazıyorum.Çünkü henüz ben tedaviye yeni başladım daha.Gelişmeleri buradan bu konudan ileteceğim.İsteyenler için şimdiden yazıyorum isteyenler ise 3 hafta benimkinin sonucunu bekleyip ona göre gelmeye karar verebilir.Ama doktorun bana dediği keşke hemen gelseydiniz oldu.Yani ne kadar erken o kadar iyi.doktorun adı abdürrahim görür.telefonunu yazarım yarın öğrenince yada nette isminden araştırın.

Ben 4 yıl tak kullanan ve doktorların buna alış dedikleri kişinin bu tedaviyle kurtulması üzerine burdayım.Yani Allah belki bu adama vermiştir bu ilmi.Bu adamda olabilir şifamız.Inancı zayıf ama yeri gelmiş peygamber efendimiz de yahudi doktor getirtmiş.

Diyeceğim o ki bodruma gelmesi zor olmayacaklar hemen bi gelsin denesin. Diğerleri benim tedaviyi bekleyip ardından sonucuna göre gelip gelmeme konusunda karar verebilir.Doktorun muayenesi günde 1 saat.Ilk muayene 400tl ardından her gün 100 yada 150 tl.3 hafta sürüyor çoğunun ki yani nerden baksan 2 milyarın üstünde bir masrafı var ve teee bodrumda.Ama en ufak bir ümit arayanlar hemen burayı denesin.Diğerleri de sonuçlara ve yorumlara göre araştırsın duruma göre gelsin.

Maddi olarakta benim biraz birikmişim var.Parasal sorun yaşayanlarda bana özelden yazabilir elimden gelen yardımı yapmaya hazırım bakarsınız Allahın izniyle şifa buluruz.Aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz iyi forumlar,acil şifalar diliyorum herkese

MrYılmaz Umudunuzu yok etmek gubi olmasin ama bizde ayni tedaviyi denedik 4 bin liramiz gitti zerre degisiklik olmadi paraniza yazik bence eger tak.in caresi olsaydi suan da orasi kalabaliktan gecilmezdi inanin...

MrYılmaz

aman diyelim, paranıza dikkat edin ve daha da önemlisi umutlarınızın bir başka kişi tarafından istismar edilmesine izin vermeyim. Biz bu hikayeleri inanın çok duyduk. Sonuç alamayacağınıza çok eminim...

hozgul Hüzün...

Değerli yorumlarınız için teşekkürler ama belirttiğim gibi en ufak bir ihtimali bile değerlendiren ve bu ona maddi manevi zor gelmeyecek kişiler için yazdım ben.Diğerleri de olabildiğince araştırsın ve burada benim tedavimin sonucunu beklesin.

Merakla bekliyoruz sonuçları, ayrıca tedavi öncesi ve sonrası bir ürodinomi yaptırsaydınız daha verimli olurdu ama neyse
Olumsuz yorumlara üzülmeyin, hepimiz bu suistimalleri yaşadık hepimiz haklıyız
Bizler umudu her zaman pahalıya almaya mahkumuz neyse kolay gelsin Allah yardımcınız olsun

MUR37

Sağolun yorumunuz için, yok ben her şeye hazırlıklıyım.Ürodinami yaptırmıştım 2 ay önce kendisi ona hiç bakmadı bile sadece ameliyatı yapan doktor epikrizlerine mi ne baktı.

Bugün 2.gün geride kaldı tedavide ürolojik olarak bir değişiklik yok şimdilik.Ama benim bile fark ettiğim bazı değişiklikler olmadı değil.Ne gibi mesela ? İlk muayenede bana boyun fıtığı ciddi seviyede var demişti ve sağ elimi yumruk gibi yapıyordum o parmaklarını parmaklarıma geçirip açmaya çalıştığında çok rahat açabiliyordu 45 50 yaşındaki adam.Bugün açamıyordu.Dedim acaba rol mü yapıyor dün tam kuvvet uyguladıda bugün yarım kuvvet mı uyguluyor hemen gittim babama ve dayıma denettirdim onlarda açamadı.
Bir diğer farka gelecek olursak boynumu sağa sola döndürünce ufak bir ağrı oluyordu şuan oda geçmiş durumda.

Bu 2 fark 2 günde benim fark ettiğim değişimler birde ailemin farkettikleri var.

Yürümemin güzelleştiğini ve dikleştiğini söylüyorlar.Yandaki biriyle konuşurken vücutla birlikte ona doğru dönerken şuan sadece kafamı çeviriyormuşum.

Bunlar sadece 2 günde farkedilen bazı ufak değişiklikler bunlar aslında çok önemli olmasa bile sadece bu tedavinin tamamen palavra olmadığının kanıtı ve ürolojik iyileşmeler içinde geleceğe umutla bakmamı sağlayan şeyler.

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim ama her gün, günü gününe yazamayabilirim.Herkese acil şifalar, iyi forumlar...

Bugün ilginç bir gelişme yaşandı.Kendim üzerinde değil ama o kliniğe gelen başka biri nerdeyse hiç göremezken bugün renkleri seçebilir duruma gelmiş ve ailesi sevinçten uçuyorlardı.Bize de sevinçlerini paylaşmak kaldı.

MrYılmaz

Tongaya düşmeyiiiin! Saçmalamayıııııın! Kanmayııııııııın! İyi niyetle de olsa reklam yapar duruma düşmeyiiin.

Bu tür konularda oyunlar bitmez...

OturanBoğa

Valla objektif olarak aktarıyorum yaşadıklarımı kimsenin reklamını yapmıyorum.Şuan bende ürolojik bir değişiklik olmadı ama olacağına inancım var.4 yıldır tak kullanan ve bu şekilde kurtulan kişinin telefon numarasını buraya yazabilirim bir de siz konuşursunuz.Hatta yarın da hafiften görmeye başlayan kişinin ailesinin de numarasını alır atarım.Bir de onlarla görüşün,bir şey kaybetmezsiniz.Farklı ağızlardan dinleyin sadece

Şuan 3 hafta(15 seans) süren ilk tedavi bitti.Ankaraya halalarımın yanına dönüyorum 1 ay aradan sonra bi 15 seans daha alacağım.

İlk aşamadaki değişikliklerin bazısını yazmıştım.Ufak tefek boyun fıtıklarının giderilmesi,yürümede gözle görülür düzelme ayak ve el bileklerinin güçlenmesi gibi değişiklikler oldu bende.Söylemeye fırsat olmadı ama annemin de elinde sinir sıkışması vardı özellikle geceleri ağrıdan duramıyordu o da benden 1 gün sonra yattı ve 3-4 güne bu şikayetinden kurtuldu.

Ürolojik konulara yani benim asıl buraya gelme sebebime gelecek olursak ; Bu konuda daha hiçbir ilerleme olmadı.Halen hissetmiyorum.Sadece tak yapıyordum (takda da kendim zorlayıp çıkartabiliyordum.)artık tak yapmadan tuvalette zorlayarak çıkartıyorum.Ama bu gelişmenin bu tedaviyle olduğunu düşünmüyorum sadece doktor artık birde taksız deniyelim diyerek bize cesaret verdi ve bunu denedik.

Ama şunu da eklemek istiyorum.Bana burayı öneren kişi 70 küsür gün üzerine her şeyden kurtulmuş. (3 hafta tedavi-1 ay ara-3 hafta tedavi -1 ay aranın 11.gününde hissetmeye başlamış.).Dolayısıyla daha erken olduğunu düşünüyorum ve halen ümitliyim.

Başka kafanıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz

Benim gibi biri bu doktor da 15 bin kredi çekip bu seansları tamamladı normalde bir ayağı dağa önce hareket ediyor adım atacak düzeyde. Bu doktordan gördüğü fayda tak sonda yi bıraktı. Yürümesi ile alakalı fayda yok. Bende konya da yaptırdım lazer falan yok sadece akupuntur eski personelleri olduğum için 10 seans 350 tl ödedim. İlerleme olmadı yaz gelsin gidecem tekrar. Birde mersine kuma gideceğim. Bilgi vereyim dedim.

Valla bu doktorda ben gözle görülür yürüme değişikliği farkettim.Rizeden ayrıldığımdan beri 0 fizik tedavi ama yürümede gözle görülür değişiklik var.Rizede kalıp bu süre boyunca fizik alsam bu kadar değişir miydi emin değilim.Bu adam seans başı 100 alıyor.Ben rizedeyken özel fizikciye günde 80 lira veriyordum zaten.Yani bayaa memnunum ben buraya geldiğimden.Ama hissizlik devam ediyor.

Sadece bir gece uyurken ereksiyon oldu gibi bir şey oldu.Tam emin olamadım ama ertesi gün duş alırken farkettim sanırım ereksiyon olmuştu o gün.

Şuan Ankaradayım 2-3 güne rizeye geçicem 1 ay sonra tekrar Ankara Bodrum yapıcam.Bu başlığı takip edenler olmasına sevindim.Ama kesin faydalı olmadan da yazmak istemiyorum bakalım önümüzdeki süreçte ne olur

Tedavimin 2.ayağı için şuan tekrar bodrumdayım ve yarın başlıcam (şuan saat gecenin 2si teorik olarak bugün aslında) Umarım bu sefer her şey hallolmuş olarak dönerim

Bu sefer 15 gün sürmesi gereken tedavi 8 gün sürdü çünkü doktor kanser hastası ve ameliyat olmaya gidiyor.

Açıkçası bu sefer baya kısa oldu ve pek bir düzelme farkedemedim.Bir daha yazın hem tatil hem tedavi için gelmeyi düşünüyorum bodruma,tabi yaza kadar halen bir düzelme olmazsa...

Öncelikle teşekkürler sürekli bilgi verdiğiniz için. İnanmak iyileşmenin önemli parçası devam edin.Gecmis olsun.

Batangul

Ne demek inanın ben de zevk alıyorum mutlu haberleri vermekten ama şimdilik durum bundan ibaret memleketimdeyim ve bir daha yaza gitmeyi düşünüyorum geçmezse.

Gelelim tekrar foruma yazma ihtiyacı hissetmeme bir gelişme oldu arkadaşlar.Ama nasıl anlatacağını bilmiyorum.Yani sonuçta sağlıktan bahsediyoruz ve kullananlar gördüm ayıp olmasa gerek diye düşünüyorum.

2.seansdan sonra uzun bir süredir (1 ayı geçiyor) memleketindeyim ve 1 hafta önce rüyamda rüyalandim arkadaşlar ama tam emin olamadım.Inanilmaz az hissettim ama oldu gibiydi sadece emin olamadım.Daha sonra dün bi daha deniyim diyerek "istemli" olarak denedim ve ereksiyon oldu.Yani alınan zevk kısıtlı olsa da ereksiyon olmaya başladı bu bile inanılmaz bir gelişme bence.Tuvalet hissi konusunda büyükde de küçükde de bir gelişme yok halen hissetmiyorum 0.Ama ereksiyon geldiyse neden onlarda gelmesin diyorum...

Gelişmeleri yazmaya devam edicem.Hiç bir ilerleme olmazsa yazın tekrar muğlaya gitmeyi planlıyorum hem tatil hem tedavi amaçlı o zaman yazmaya başlarım en kötü.Umidinizi asla kaybetmeyin arkadaşlar her ne hastası olur iseniz
Batangul

Şuan tuvaletten yazıyorum ve inanılmaz mutluyum arkadaşlar.

Önceki mesajlarda yazdım ereksiyon kısıtlı bir zevklede olsa geri gelmişti ve şuan idrarımı yaparken ufak tefek yıldırımlar hissediyorum penisin ucunda.Yani ıkınarak yapıyorum başlarda gelmiyor ama kendimi tam kasıp tazyikli bir şekilde yaparken bir yanma olmaya başladı ve inanılmaz mutluyum nasıl uyucam bilmiyorum.

Hee bu tedaviyle olmuştur veya fizik tedaviyle olmuştur veya x tedavisiyle olmuştur inanın hiç bilgim yok ve umurumda da değil.Sonuçta bir şekilde oldu.Akupunkturu bırakalı 2 ay oluyor ama onun etkisi az da olsa olmuştur siye düşünüyorum.Herkese koskocaman sevgiler iyi forumlar :)

Üst Alt