Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Taktığım işitme cihazını saklamak için ne yapabilirim?

aslan1223

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 17 yaşındayım ve işitme cihazı takıyorum arkadaşlar acımalık gözlerle bakıyor ve etrafimdaki insanlarda yoldan geçen insanlarda hayretle izliyorlar beni ve buda beni rahatsız ediyor sizce bunu gizlemenin bir yolu yokmu ben bandana takmayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

cihazı niye gizleyeceksin ayıp bir şey mi cihaz takmak? Artı insanların seni böyle yönlendirmesine izin verme. Sen o cihazı insanlar seni beğensin diye değil ihtiyacın olduğu için takıyorsun.

aslan1223;

Ben de takıyorum kulak içi cihaz. Boşver kim Nasıl bakarsa bırak takma kafana. İnsanlar herşeye çok meraklı. Ben doktor ilk cihaz yazdığında aldım ama 6 ay takmadım. Alışamadım bir türlü başlarda. Etrafımdaki insanlar için değil sesler bana tuhaf geliyordu.6 ay sonra çok hızlı ilerlediğini gördüm. O gün bugündür cihazımı hiç çıkarmıyorum kulağımdann. Onunla yaşamaya alışmaya çalış ve dediğim gibi çevrendekile hiç takma görme bile. Çok çok daha kötü halde olan insanlar var her zaman haline şükretmelisin.düşünsene ya bir kolun bir bacağın olmasaydı onu Nasıl saklayacaktın. Allah daha beterinden korusun Geçmiş olsun..

aslan1223
yanlış düşünüyorsun genç kardeşim, sen gözlük takan birinin hiç gözlüğünü gizleme ihtiyacı hissettiğini düşünürmüsün, gözlük ve kulaklık arasında sence ne fark var, ayrıca hiç kimse sana acımalık bakmaz, sana öyle geliyordur, sen kendin alışamamışsın o kulaklığa,

Peki teşekkür ederim sizlere biraz moral kazandım :)

BNCEDE YANLIS DUSNUYRSUN.BIRK BAKSINLAR.ALISAMADGN ICIN TUHAF HISEEDIYRSUNDUR. BNDE OYLEYDIM SNRA GECTI.SUKUR KONUSYURZ.VE CIHAZ YARDIMI ILE DUYABILIYRUZ.SUKRET.BN 16 YILDIR KULLANIYRUM.BAKAN BAKIYR AMA ALDIRMIYRUM. :eek:

saclarim uzayinca isitme cihazim gozukmuyor. cihazim gozuksun diye sacimi kestim.
insanlara agir isitiyorum diye izahat vermekten biktim. gozlerine sokayim isitme cihazimidA BANA DUYMUYO DIYE ILTIMAS YAPSINLAR:)

80'li yıllarda ilkokula gidiyordum o zamanlar kablolu işitme cihazlar vardı. Şimdiki telefonlarda müzik dinleyenler gibi kablolu olanlardan. Tabi o yıllarda cep telefonu dahi yoktu ben takınca sanki uzaydan gelmişim gibi bakıyorlardı :confused: Şimdi 2010'lu yıllardayız gerçi kulak arkası kullanıyorum bakan yok, o kablolu cihazı taksam herhalde gene hiç kimse bakmayacak. Bu yüzden benim başıma gelenler senin başına gelmediğine göre kafaya takmaya gerek yok azda olsa duyduğuna şükretmelisin kardeşim.

hcozalp

bende küçükken kablolu cihaz kullanmıştım ilkokulda cocuklar bana bakıp nakıp alay ederlerdi sanki uzaylıymışım gibi hepsi etrafımda bakınırlardı psikolojim cok bozulmuştu tamamen travma yaşamıştım sanki ayıp bir sey yapıyormuşum gibi hala da görünmesin diye kanal içi kullanıyorum yasadıgım travmalardan yaşatan insanların vebali hepsinin canı cehenneme bu yaşa geldim hala psikolojim kötü

Aynen, dikkat çekilmekten son derece rahatsız oldum. Neyseki kulak arkası modeller çıktıda rahatladım.

Üst Alt