Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Talasemi ve hepatit c taşıcısıyım. %70 oran kaça yükselir?

Minval

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Ben böbrek nakilliyim şu an ki raporum %70, talasemi ve hepatit c taşıcısıyım, bunları rapora ekletmek istiyorum bunların yüzdelerinin kaç olduğunu bilmiyorum. Bu hastalıklarla birlikte raporun %90 olabilme ihtimali var mıdır,
Raporu aldığım hastaneye gidersem raporu yenileyebilir miyim, sorunla karşılaşır mıyım yada nasıl başvurmam gerek?
Hangi başlık altına yazacağımı bilemediğim için buraya yazdım kusura bakmayın, cevap verirseniz sevinirim.
Herkese hayırlı günler dilerim.

Minval

Bi şansınızı deneyin.
Talasemiden en az %40 veriliyor.En düşük olanı.
Hepatit içinde aşamaya göre karar verirler.

BuTcHeR
Teşekkür ederim. İl sağlık müdürlüğüne gönderdiler önce itiraz dilekçesi vermem gerekiyormuş. Dilekçeyi verdim. Bakalım ne olacak.
Ne olursa hayırlısı olsun :)

İyi akşamlar. Mevcut raporum için itirazda bulundum. Üniversite hastanesinde yeniden değerlendirilecek. Benden yeni rapor için ücret istediler. Engelli raporları ücretli mi yada itiraz edilen raporlardan mı ücret talep ediliyor. Yönetmelikler buna ne diyor? Kafam karıştı... Bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Arkadaşlar selam, bugün hepatit c için başvuruda bulundum doktor bana hic oran verilemeyeceğini, kurula gerek olmadığını söyledi. Bu doğru bir uygulama mi? Her duruma gore sonuçlarla birlikte kurulun değerlendirmesi gerekmez mi?

minval ben itiraz ettim para yok sadece 4 tane fotograf başka bir para talebi yoktur

RAMAZN
Teşekkürler . Maalesef ben 300 tl yatırdım. Ödeme yapmadan işlemleri başlatmadılar.

kardeşim üniversite oldugu için para almışlar devlet hastanasinde ücret yoktur

Üst Alt