Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Talasemi ve Romatoid artrit için hangi oranda rapor verilir?

hayata sarıl

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar ben bugun raporla ilgili bilgi aldım (Romatoid artrit ve talasemi) hastalığım var oranı çok düşük vermişler bu hastalıklardan rapor alan varmı bilgi verirseniz sevinirim acaba itirazmı etsem itirazı il sağlık müdürlüğünemi etmem gerekiyor yoksa itiraz etmeden başka hastaneyemi müracat etmeliyim fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.tekrar söyleyeceğim bu hastalıklardan oran alan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.vergi indirimi alamadım. şimdiden teşekkür ederim herkese saygılar.

aleykum selam arkadaşım bende sakroilit romatoid artrid hastasıyım 5 yıldır tedavi oluyorum aynı zamanda ülseratif,kolit hastasıyım o dönem rapor aldığımda romatoloji doktrum hesaplanıp engel oranı verilmesini istedi ama heyet romatoide oran vermedi bende anlıyamadım sen kaç oran almıştın ? ve ne durumdasın ne kullanıyorsun tedavide bende ilaçlar faayda etmiyor artık endol günde 6 tane kullanıyodum ve kanama yapmasına rağmen ağrılarımı kesmiyordu ve şuan naprysn 500 kullanıyorum oda pek etkili değil şaşırdım kaldım gece kalça ağrılarımla uyanıyorum sen in durum nasıl raporu nezaman aldın

öncelikle geçmiş olsun benim rapor yeni daha gelmedi ankaradan öğrendim ben 11 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum dertekoltil kullanıyorum remsima kullanıyorum aynı zaman da talasemi hastalığıda var nedense oran çok düşük sen alabildin mi oran peki

bendede ağrılar oluyor rabbim şifa versin bizlere ve tüm hastalara (AMİN)

Talesemi tahlili

slm arkadaşlar bişey rica edeceğim hemoglobin elektroforezi tahlili yaptırdım talesemi hastasımıyım değilmiyim diye sonucu aldım ama tahlilden anlamadığım için bilmiyorun sonucunu dr da çıkmadım daha değerleri yazsam yardımcı olursanız sevinirim.hemoglobin A(HPLC) 89.9 hemoglobin A2 (HPLC)2.95 hemoglobin F (HPLC) 7.2 Hb A1c 0.801 Hb F 7.188 Hb A 89.066 Hb A2 2.945 Total 100.000 nedir bunun anlamı yardımcı olurmusununz talesemi hastasımıyım yoksa değilmiyim şimdiden teşekkürler herkese

talesmi

slm arkadaşlar talesemi hastasıyım su sonuçlara göre ne oranda rapor alabilirim bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

HEMOGLABİN A (HPLC)89.9 HEMOGLOBİN A2 2.95 (HPLC) HEMOGLOBİN F (HPLC)7.2 bu değerlere ne oranda rapor alabilirim.

Üst Alt