Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tallus aveskuler nekroz (ayak bilegi kikirdak doku kaybi) için rapor oranı ne olur?

apomek

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
sol bilegimde tallus ta cökme oldugundan.Sık sık ödem olusup basma zorlugu yasiyorum.Yapilan tetkiklerde kanlandirma ve sonrasinda grafit secenegi ve dondurmadan bahsedildi.Suan hicbir sey yaptirmadim.Grafit ve kanlandirmada sonuc kesin degil dondurmada ayak bileginin hareketini sabitleme ve geri donusu olmayan bir durum.Gun geliyor normal yasantimda birden bire uzerine hic basamiyorum ve odem olusuyor gun geliyor agrim sizim hafifliyor.Ayni durumda olan arkadaslar var ise tecrubelerini paylasabilirlermi...

Bende ayni durumdayim amwlitat olmam getekiyormus ostaekondral lezyon varmis bilegimde kikirdak.kaybi yasiyorum agrim var cok

ameliyatlarda iyilesme orani az oldugunu duydum.kanlandirmadan sonuc alamiyorlar.doku transferi diyorlar...ara ara bendede agri oluyor.suan yok.paca corbasini bol bol icin tavsiye ederim..

Üst Alt